Ο Κωνσταντίνος Ρήγος παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω” με την Κατερίνα Καινούργιου.

Κωνσταντίνος Ρήγος

Ο γνωστός χορογράφος και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη σχετικά με την Πάολα λέγοντας:

“Μου είναι παντελώς αδιάφορη. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του. Σε μια δημοκρατική χώρα ζούμε, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να κρίνεται για αυτό που λέει. Όπως κρίνεις, κρίνεσαι κιόλας. Αυτό ισχύει για όλους μας. Εγώ με την Πάολα δουλεύω και είναι μια εξαιρετική performer, τραγουδίστρια και άνθρωπος κυρίως, οπότε όλα τα άλλα μου είναι αδιάφορα.”

Όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Ρήγος

Να θυμίσουμε πως η Ελένη Βιτάλη είχε κάνει μερικές δηλώσεις σχετικά με την Πάολα και τον Αντώνη Ρέμο.

“Δεν μου αρέσει καθόλου η σημερινή λαϊκή σκηνή, που είναι λίγο ποπ, λίγο τίποτα», είπε, σε δημοσιογράφους, η τραγουδίστρια και συνέχισε: «ακούμε θεά από εδώ, θεά από εκεί, η Πάολα από την άλλη βγάζει τον πισινό της, η άλλη βγάζει το εκείνο της, βγαίνει ο Λιάνης και κρατάει δυο ώρες τηλεοπτικό χρόνο και μιλά για την Πάολα. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα…».

Και συνέχισε, λέγοντας για τον Αντώνη Ρέμο: “υπάρχουν τόσα ταλέντα και βγαίνει ο Ρέμος και τα Ρεμάκια του ας πούμε, δεν έχω τίποτα με το παλικάρι! Αλλά, κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι, ούτε τίποτα!”.

Σχόλια