Κέντρο Διερχομένων λέγεται το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Κουφού που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες. Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έγιναν στην Κέρκυρα και ο Mike Economakos ήταν εκεί για το GetGreekMusic και σας παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και βίντεο από αυτή την πανέμορφη εμπειρία.

Κέντρο Διερχομένων

Όταν μιλάμε για τον Κωνσταντίνο Κουφό, μιλάμε για τον καλλιτέχνη όπου κατέχει το κομμάτι με τις περισσότερες προβολές στο ελληνικό YouTube. ”Η πιο ωραία στην Ελλάδα” έχει περισσότερα από 44.000.000 views και αποτελεί το νούμερο 1 κομμάτι στο ελληνικό YouTube. Το δεύτερο clip του, ”Μετρώ Αντίστροφα’‘,  έγινε κι αυτό επιτυχία μιας και ανακηρύχθηκε το καλύτερο κομμάτι για το 2016 καθότι ξεπέρασε τις 24.000.000 προβολές στο YouTube, ενώ τέλος το τρίτο του βίντεο κλιπ, με τίτλο ”Τα Ποτήρια μας ψηλά” έχει ξεπεράσει τα 21.000.000 views!


Ο Κωνσταντίνος Κουφός επέστρεψε στον ”τόπο του εγκλήματος”. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα, όπου θέλησε στο τέταρτο κατά σειρά βίντεο κλιπ του, να αναδείξει τα πανέμορφα τοπία και την ξεχωριστή ομορφιά της. Εκεί που ξεκίνησαν όλα…

Το GetGreekMusic βρέθηκε στο ”νησί των Φαιάκων” χάρη στην πρόσκληση του Γιάννη Μεσημέρη, ιδιοκτήτη του 54 Dreamy Nights, ενός από τα πιο γνωστά club των Βαλκανίων, και του παραγωγού του βίντεο κλιπ, Σωτήρη Βρακά. Τρεις μέρες γεμάτες ενέργεια και όμορφες στιγμές. Πολύωρα γυρίσματα και προσεγμένη δουλειά από όλους.

Κέντρο Διερχομένων

Γυρίσαμε σχεδόν όλη την Κέρκυρα. Τα γυρίσματα έγιναν στο 54 Dreamy Nights, στην Μαρίνα Κέρκυρας, στο Ναυτικό Όμιλο, στο La Grotta Παλαιοκαστρίτσας, στην κεντρική πλατεία του νησιού, τη Σπιανάδα, τη μεγαλύτερη στα Βαλκάνια, στο Contra Fossa, ενώ με πολυτελή γιοτ γυρίσαμε τα νησιού του Γκερέκου, Λαζαρέτο και Βίδο, καταλήγοντας στο Φρούριο.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του βίντεο κλιπ ανέλαβε ο γνωστός director των επιτυχιών Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, όπου μαζί με την καταπληκτική ομάδα του πρόσεξαν την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ ο Κωνσταντίνος Κουφός είχε μεγάλο μερίδιο στο κομμάτι του concept για το κλιπ, πέρα από την υπογραφή του στη μουσική και τους στίχους. Πρόκειται για μια δουλεία όπου ο καλλιτέχνης συμμετέχει σε όλα

Το κομμάτι λέγεται ”Κέντρο Διερχομένων’‘ και πρόκειται για ένα ανεβαστικό, διασκεδαστικό και ρυθμικό τραγούδι που μιλά για μια γυναίκα, η οποία παίζει με τους άνδρες και ταλαιπωρεί τον πρωταγωνιστή (Κ. Κουφό). Όπως διαπιστώσαμε όλοι όσοι είμασταν εκεί, αναμένεται να κάνει μεγάλη αίσθηση και να γίνει η επιτυχία του καλοκαιριού! Σίγουρα θα το αγαπήστε και θα το χορέψετε φέτος! Το κομμάτι θα ανέβει στο κανάλι του Κωνσταντίνου Κουφού στο YouTube.

Στο βίντεο κλιπ συμμετείχαν οι Κωνσταντίνος Κουφός, Πωλίνα Τριγωνίδου, Μίλτος Γιαννιώτης, Ελένη Κυρανούδη και Μιχάλης Οικονομάκος, ενώ make up arist ήταν η Μαργαρίτα Παπαιωάννου. Τέλος τα πλάνα με το air drone είναι από τον Νίκο Ζωχιό!

Το teaser βγαίνει αύριο (2/6) και θα το δείτε πρώτοι από το GetGreekMusic.

Κέντρο Διερχομένων – Δείτε αποκλειστικό υλικό από την Κέρκυρα

Σχόλια