Δείτε τον Κωνσταντίνο Κουφό να ερμηνεύει Παντελίδη στην Αμερική. Ο πετυχημένος καλλιτέχνης συνεχίζει το tour στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με μεγάλη επιτυχία.

Δείτε τον Κωνσταντίνο Κουφό να ερμηνεύει Παντελίδη

ΚΟΥΦΟΣ – ΣΕΙΣΜΟΣ λένε οι θαυμαστές του και δεν έχουν άδικο, αφού είναι περιζήτητος σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό από την ομογένεια και σε κάθε του Live κάνει ”σεισμό”. Ο τραγουδιστής που κάθε του single κάνει επιτυχία και ρεκόρ προβολών στο YouTube, ενώ κάθε τραγούδι του παίζεται σε όλα τα μεγάλα ραδιόφωνα της Αθήνας και της περιφέρειας.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για 2 εβδομάδες και τραγουδά για τους Έλληνες ομογενείς. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας είπε πως νιώθει ευλογημένος για τις έντονες εμπειρίες που έχει στα υπερατλαντικά tour που κάνει και πόσο σημαντικό είναι για τους ομογενείς να εισπράττουν ”λίγη δόση πατρίδας”. Οι Έλληνες του εξωτερικού νοσταλγούν τα πάτρια εδάφη κι έτσι όταν ένας τραγουδιστής της χώρας τους, τους επισκέπτεται, κάνουν πραγματικό πανικό.

Ο Κωνσταντίνος βρέθηκε πρόσφατα στη Βοστόνη και στο Candibar, όπου γέμισε με περισσότερους από 500 ανθρώπους, κάνοντας δηλαδή Oversold Out. Σε κάποιο σημείο της συναυλίας του ερμήνευσε ένα από τα αγαπημένα τραγούδια όλων μας. ”Τα Σχοινιά Σου”, του Παντελή Παντελίδη. Ο κόσμος φανερά συγκινημένος τραγουδούσε δυνατά το κομμάτι.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε μαζί μας το στιγμιότυπο, αποκλειστικά για τους αναγνώστες του GetGreekMusic

Δείτε τον Κωνσταντίνο Κουφό να ερμηνεύει Παντελίδη

Ο Κουφός όμως συνέχισε δυναμικά και στη Νέα Υόρκη. Συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο, Central Lounge, όπου με χωρητικότητα 1.000, το μαγαζί κατάφερε και χώρεσε 2.000 άτομα. Οι Ελληνικές σημαίες κυμάτιζαν υπερήφανα από τους ομογενείς, που χόρεψαν με την ”Πιο Ωραία στην Ελλάδα”….

Δείτε το βίντεο….

Αν θέλεις να ακούς τις πιο έξυπνες μουσικές Playlists, για όλα τα γούστα, για όλες τις ώρες, με περισσότερες από 5.000 επιλογές, γίνε και εσύ ένας από τους Subscribers στο πιο funky and music channel στο Youtube. Το GGM μετρά περισσότερους από 400.000 Subscribers, έλα και συ στην παρέα μας. Κάνε την εγγραφή σου εδώ: -> https://www.youtube.com/user/GetGreekMusic

Σχόλια