Ο Κωνσταντίνος Κουφός επιστρέφει με νέα επιτυχία που τιτλοφορείται “Τρελαίνομαι“.

Μετά την πρωτότυπη ιστορία αγάπης που μας παρουσίασε μέσα από το νέο του τραγούδι, τον περασμένο Ιανουάριο, με τίτλο ”Όταν Σε Κοιτώ” μας ανακοινώνει τον ερχομό του νέου του τραγουδιού με τίτλο “Τρελαίνομαι“.

Ο Κωνσταντίνος μίλησε στο GetGreekMusic δηλώνοντας ενθουσιασμένος για το νέο του αυτό δισκογραφικό βήμα:

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ πέρα. Το κομμάτι ονομάζεται «Τρελαίνομαι» σε στίχους δικούς μου και μουσική του Ντούσαν Μπάσιτς. Είναι Σέρβος ο συνθέτης μας. Είναι αυτός που έχει γράψει το Tarapam (Τα Ποτήρια Μας Ψηλά). Έχουμε ξαναδουλέψει μαζί με τον Ντούσαν. Φέτος γνωριστήκαμε κιόλας καθώς είχε έρθει στο Fantasia να με ακούσει. Είναι ένα τραγούδι πάρα πολύ ανεβαστικό. Νομίζω πως το καλοκαίρι θα περάσουμε όμορφα, όπως έχετε συνηθίσει να περνάτε καλά με μένα και να έχετε ξεσηκωτικό ρυθμό. Τα γυρίσματα έγιναν την Πέμπτη 26 Απριλίου και έλαβαν χώρα αρχικά στους Αγίους Αναργύρους σε ένα Δημαρχείο, τύπου στρατόπεδο. Εγώ στην ουσία απολύομαι από φαντάρος και με πιάνει μια τρέλα να βγω να τα σπάσω όλα με την παρέα μου. Έρχεται το φιλαράκι μου με παίρνει και καθώς κάνουμε βόλτα στην Πλάκα συναντάμε μια παρέα από χορευτές και χορεύτριες που κάνουν street dance. Ξεχωρίζω μια κοπέλα που της εκφράζω τον θαυμασμό μου τραγουδώντας της. Έτσι αναπτύσσεται ένα φλερτ το οποίο καταλήγει σε μια παραλία όπου βλέπουμε μαζί το ηλιοβασίλεμα και το ξημέρωμα. Το τραγούδι θα αγαπηθεί πολύ και ο κόσμος θα χορέψει πολύ μαζί του.

Το τραγούδι έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα καθώς έχει ξεπεράσει ήδη τις 3.000.000 προβολές στο YouTube και συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Η επιτυχία του καλοκαιριού κυκλοφόρησε και ο Κωνσταντίνος θα σας κάνει να τρελαθείτε μαζί του.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Συντελεστές:

Υπεύθυνος παραγωγής: Βρακάς Σωτήρης
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος
Χορογράφοι: Μαρία Λυραράκη και Νίκη Γιάννου.
Παραγωγή και Ενορχήστρωση: Πάρης Κάλπος

Κωνσταντίνος Κουφός – Τρελαίνομαι

Σχόλια