Ο Κωνσταντίνος Κουφός κατάφερε σε μόλις 3 χρόνια παρουσίας του στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, όχι μόνο να κάνει το YouTube να… υποκλιθεί στις επιτυχίες του, όχι μόνο να τραγουδάει στις μεγαλύτερες Αθηναϊκές πίστες, όπως Κέντρο Αθηνών, Ακρωτήρι και Fantasia Live, αλλά να είναι η πιο «must» επιλογή κάθε έλληνα Dj που σέβεται τον εαυτό του, όταν πρόκειται να παίξει ελληνικές επιτυχίες.

Κωνσταντίνος Κουφός - Μετρώ Αντίστροφα

Σε κάθε beach bar, σε κάθε night club, σε κάθε μπαράκι θα ακούσεις τραγούδια του Κωνσταντίνου Κουφού. Αρκεί ένα και μόνο άκουσμα του «Τίκα – Τακ» ή του 5,4,3,2,1 να κάνει τον κόσμο να ξεσηκωθεί, να χορέψει και να τραγουδήσει.

Η τελευταία του επιτυχία με τίτλο «Τρελαίνομαι» παίζει κυριολεκτικά παντού και είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια των Djs και του κόσμου για αυτό το καλοκαίρι.

Το «Τρε λαι λαι λαι λαι λαι νο μαι» έχει γίνει ατάκα και κάθε φορά που παίζει στα μαγαζιά ο κόσμος το τραγουδάει δυνατά.

Αναμφίβολα, ο Κωνσταντίνος Κουφός ξέρει τι θέλει ο κόσμος και γράφει τραγούδια που γίνονται αμέσως επιτυχία απ΄το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Αυτός είναι και ο λόγος που «μεγάλοι» τραγουδιστές τον εμπιστεύονται στα σχήματα τους, καθώς αποτελεί μια σίγουρη επιλογή διασκέδασης και ο κόσμος αγαπά να τον βλέπει να τραγουδάει τις επιτυχίες του.

Το μέλλον του ανήκει και σίγουρα ο κόσμος και οι Djs περιμένουν τις επόμενες επιτυχίες του.

Σχόλια