Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή – ΦΩΣ

Καίτη Γαρμπή - ΦΩΣ

Με πολύ «ΦΩΣ», το νούμερο 1 γυναικείο σχήμα, η Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα και μια χορευτική εμπειρία για όσους διασκέδασαν παρέα τους και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή έχουν μια αναμφισβήτητα επιτυχημένη δυναμική συνύπαρξη επί σκηνής φωτίζει τη νυχτερινή Αθήνα.

Με θηλυκή διάθεση, την ενέργεια τους και την αμφίδρομη επικοινωνία τους με το κοινό, πιστές σε τραγούδια αγαπημένα, παρέσυραν τον κόσμο στο ρυθμό τους .

Εναλλάσσοντας τις solo εμφανίσεις τους με ντουέτα έκπληξη δημιούργησαν το απόλυτο talk of town στέκι με την υπόσχεση της ψυχαγωγίας του χειμώνα μας και τον καλύτερο μουσικό προορισμό και τις γιορτές.

Με γοητεία που μαγνητίζει, η Καίτη Γαρμπή με την διαχρονική, ιδιαίτερη, ζεστή και ξεχωριστή χροιά της, φώτισε το ΦΩΣ και όλους όσοι είμαστε εκεί, με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και μεγάλες επιτυχίες του ’90. Ιδιαίτερα videos, προσεγμένης αισθητικής δημιουργούν επίσης μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία.

Η Στέλλα Καλλή, σπουδαία λαϊκή φωνή της νέας γενιάς, δυναμική παρουσία, φέρνει την δική της αύρα στο ΦΩΣ, τόσο ερμηνευτικά – αποκάλυψη σε τραγούδια απρόσμενα – όσο και με την σκηνική της παρουσία.

Η δεξιοτέχνης του σαξοφώνου MISS SAXO VAYA και η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Αργυριάδου φροντίζουν κι εκείνες με την σειρά τους να δημιουργήσουν ένα ποιοτικά ζεστό κλίμα στο ΦΩΣ.

Ανάμεσα στους φίλους και θαυμαστές τους βρέθηκαν ο Λάκης Γαβαλάς με την make up artist Κερασία Kούη, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με τη σύντροφο του και άλλοι.

Το ΦΩΣ θα λάμπει και τις γιορτές :
24/12 & 31/12 23:00
25/12 & 01/01 21:00

Σχόλια