Η Ηρώ Κλείτου σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα αποκάλυψε ποιο κριτή θα ήθελε να διαλέξει για coach της στο Rising Star.

H τραγουδίστρια που συμμετέχει στο show του ANT1, το Rising Star, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με την πορεία της στο talent show, τους κριτές και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Η Ηρώ Κλείτου σε Συνέντευξη

Η Ηρώ Κλείτου, με μια πολύ καλή φωνή που ξεχώρισε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του Rising Star, με καταγωγή από την Κύπρο, προχώρησε στην πρώτη της συνέντευξη στο Media Free.

Αρχικά ρωτήθηκε για την σχέση της με την μουσική και πως αποφάσισε να ασχοληθεί: “Η μουσική είναι στην ζωή μου από μικρή, απλά ήρθε στον δρόμο μου δεν το αποφάσισα. Δεν ξέρω πως το αποφάσισα απλά πήρε το δρόμο από μόνη της” και πρόσθεσε “Έχω ασχοληθεί με το musical το οποίο συνδυάζει και τα δύο, τραγούδι και θέατρο.”

Στην συνέχεια ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο πως προέκυψε η συμμετοχή της στο Rising Star, “Η αλήθεια είναι ότι το είδα στην τηλεόραση και έκανα application την ίδια μέρα. Δεν σκέφτηκα τις συνέπειες απλά δήλωσα συμμετοχή”. Στην πορεία της συνέντευξης, μίλησε για τον Αντώνη Ρέμο, και για το ποιόν θεωρεί φαβορί για νικητή του Rising Star.

Στο πως είναι μέχρι τώρα η συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο, η Ηρώ δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η αλήθεια είναι πως δεν έχω περάσει πολύ χρόνο με τον Αντώνη Ρέμο, τον έχω δει δύο φορές για 2-3 λεπτά. Αυτό που μας είχε πει είναι να μην απογοητευτούμε όταν φύγουμε. Γι’ αυτό το live μου είπε να μην με επηρεάσει το προηγούμενο, να αφήσω τα αρνητικά και να δω τα θετικά.”

Ενώ, στη ερώτηση αν μπορούσε να επιλέξει το coach της: Θα επέλεγα τον Κώστα Μακεδόνα γιατί περνά χρόνο με τους παίχτες του, διαλέγουν τραγούδια μαζί και τους βοηθάει.” Όταν επίσης ρωτήθηκε ποιος παίκτης την φοβίζει και θεωρεί πως θα κερδίσει το talent show, η Ηρώ τόνισε: “Πιστεύω θα κερδίσει ο Ξανθόπουλος γιατί το κοινό του έχει δείξει ήδη πόσο πολύ τον αγαπάει. Τα παιδιά που ψηφίζουν σε αυτά τα shows είναι 14-15 χρονών οπότε αν είσαι αγόρι αυτής της ηλικίας κερδίζεις πολύ κοινό. Κερδίζει και από τον τρόπο που τραγουδά, από την ηλικία και το ότι είναι αγόρι.”

Η Ηρώ Κλείτου από την αρχή ξεχώρισε, τόσο με την φωνή της όσο και με την σκηνική της παρουσία, ενώ οι εμφανίσεις της γίνονται ολοένα και καλύτερες. Δείτε την εμφάνιση που είχε στο Rising Star Hot Seat την περασμένη Κυριακή:

Πηγή: Media Free

Σχόλια