Οι Onirama στο Rising Star, εμφανίστηκαν χθες οι πρίγκιπες της ελληνικής δισκογραφίας, στο talent show του Ant1.

Onirama στο Rising Star

Με πολύ κέφι και τεράστια ενέργεια, γέμισε την σκηνή το αγαπημένο μας γκρουπ και τραγούδησε αγαπημένες επιτυχίες. Με πρώτο τραγούδι, την νέα κυκλοφορία τους το “Θέλω να σε δω” ανέβηκε στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του Rising Star ο Θοδωρής Μαραντίνης, και τραγούδησε την νέα ερωτική μπαλάντα όπου δέχτηκε θερμό χειροκρότημα από τους θεατές, που βρέθηκαν στα Σπάτα για να απολαύσουν live το δημοφιλές talent show.

Στην συνέχεια τραγούδησαν το κομμάτι “Ποτέ δεν ξέρεις” το οποίο έχει κάνει τεράστια επιτυχία και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και συνέχισαν να ξεσηκώνουν τον κόσμο, με το ρυθμικό τραγούδι “Ο φτωχός“. “Ότι ανεβαίνει κατεβαίνει μια μέρα κι ότι τελειώνει αρχίζει πάλι ξανά, μα όταν γυρίσει ο τροχός, ο φτωχός θα’ μαι εγώ δεν αντέχω, θα τρελαθώ” τραγουδούσε ο Θοδωρής Μαραντίνης με το κοινό να χειροκροτάει και να χορεύει σε μια από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες του γκρουπ.

Σε μια τέτοια δυναμική και τρομερά επιμελημένη εμφάνιση δεν θα μπορούσαν να μην τραγουδήσουν κομμάτια όπως “Το Μηδέν“, την πιο πρόσφατη διασκευή τους από το τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, κέφι, χορός και διασκέδαση, ξεσήκωσαν το κοινό του Rising Star αλλά και όσους το παρακολούθησαν από το σπίτι. Άλλωστε οι Onirama έχουν μια μοναδική συνταγή να ξεσηκώνουν τα πλήθη και να τα διασκεδάζουν με τον καλύτερο τρόπο, όπως  φαίνεται και από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Αnodos Stage με τον Χρήστο Κυριαζή.

Αφού ο frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, έδωσε το μικρόφωνο στην κριτική επιτροπή του Rising Star, τόσο ο Αντώνης Ρέμος όσο και ο Κώστας Μακεδόνας τραγούδησαν μαζί τους επιτυχίες, από το “Θεσσαλονίκη” μέχρι το “Νύχτες Μοναξιάς“. Ο Χρήστος Μάστορας χόρεψε μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη on stage ενώ η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη το τραγούδι ” Γη και Σελήνη“. Το εκρηκτικό guest τους έκλεισε με το τραγούδι “Ο χορός“.

Onirama στο Rising Star | Δείτε το απόσπασμα

Σχόλια