Η Μαριάντα Πιερίδη σχεδόν αγνώριστη πριν από 24 χρόνια σε φωτογραφία του Θάνου Καλλίρη στα social media.

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο του Θάνου Καλλίρη όταν το 1993, έκανε τα γυρίσματα του video clip “Γιορτάζω“. Ο Θάνος Καλλίρης έκανε ένα Throwback στα παλιά και θυμήθηκε μια συγκεκριμένη στιγμή της καριέρας του, αφού δημοσίευσε τη φωτογραφία με την Μαριάντα Πιερίδη να ποζάρει δίπλα του στα backstage των γυρισμάτων!

Η Μαριάντα Πιερίδη όμορφη όπως πάντα, ποζάρει δίπλα στο Θάνο και σε ένα από τα άλλα μοντέλα που συμμετείχαν στο βίντεο κλιπ και όπως περιγράφει ο τραγουδιστής η περίοδος εκείνη ήταν πριν τη Μαριάντα την κερδίσει το τραγούδι και ξεκινήσει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα!

Η Μαριάντα Πιερίδη ξεκίνησε την καριέρα της στην μουσική σκηνή το 1995 όταν κλήθηκε να κάνει φωνητικά στην Ελληνική αποστολή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Βασική ερμηνεύτρια ήταν η Ελίνα Κωνσταντοπούλου με το τραγούδι “Ποια προσευχή“.

Η Μαριάντα Πιερίδη σχεδόν αγνώριστη

Ευρέως γνωστή έγινε το 2002 μέσα από την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Η Γυναίκα της ζωής σου“. Έκτοτε μέχρι και σήμερα συνεχίζει να τραγουδάει και να είναι από τα πλέον αγαπημένα “παιδιά” της νύχτας. Ιδιαίτερα παραγωγική περίοδος για αυτήν ήταν από το 2002-2008. Τότε κυκλοφόρησαν οι μεγάλες της επιτυχίες με αποτέλεσμα να συμπεριλαμβάνεται στα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής εκείνη την περίοδο.

Η Μαριάντα μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 6 ολοκληρωμένα άλμπουμ και 3 cd-singles. Πιο πρόσφατος δίσκος της ήταν το “Σε προκαλώ” που κυκλοφόρησε το 2008.

Η Μαριάντα Πιερίδη σχεδόν αγνώριστη σε φωτογραφία του Θάνου Καλλίρη:

Δείτε το βίντεο κλιπ του Θάνου Καλλίρη που συμμετέχει η Μαριάντα Πιερίδη:

Στίχοι:

“Κυλάει η ζωή σαν το νερό φεύγει
Και βάσανα ένα σωρό έχει
Τις πίκρες έχω βαρεθεί τόσο
Θέλω κι εγώ λίγη χαρά να νιώσω
Τόσο καιρό περιμένω
να ρθει η στιγμή που θέλω

Γιορτάζω γιορτάζω
μ’ ακούτε που το φωνάζω
θα διασκεδάζω ως το πρωί
Γιορτάζω γιορτάζω
τις έννοιες στην άκρη βάζω
θα διασκεδάζω ως το πρωί

Τόσο καιρό περιμένω
Ήρθ’ η στιγμή που θέλω”

Σχόλια