Μαριάντα Πιερίδη

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο σύντροφος της Δημήτρης Κατριβέσης, ζουν τον απόλυτο έρωτα και η μεγάλη τους επιθυμία είναι ο ερχομός ενός παιδιού.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξη της στο youweekly.gr εξέφρασε δημόσια την επιθυμία τόσο της ίδιας, όσο και του συντρόφου της, να γίνουν γονείς.

“Ο Δημήτρης, όπως κι εγώ, θέλει πολύ να κάνουμε ένα παιδί! Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ένας υπέροχος πατέρας… Βλέπω πώς συμπεριφέρεται στον γιο μου! Τον μεγαλώνει σαν δικό του παιδί…” ανέφερε.

Όπως είναι γνωστό, η Μαριάντα δυσκολεύτηκε να αποκτήσει το πρώτο της μωρό χαρακτηρίζοντας τον ερχομό του ως «θαύμα», καθώς οι γιατροί της απέκλεισαν κάθε ενδεχόμενο να γίνει μητέρα. Παρόλα αυτά τα κατάφερε και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, μαζί με τον πρώην σύζυγο της.

Το καλοκαίρι,  η τραγουδίστρια χειρουργήθηκε προκειμένου να  αποκατασταθεί ένα γυναικολογικό πρόβλημα που είχε. Όπως όλα δείχνουν, τα αποτελέσματα ήταν θετικά και η Μαριάντα είναι έτοιμη για ένα δεύτερο παιδάκι.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα ανάρτησε στο προφίλ της μια φωτογραφία μαζί με τον γυναικολόγο της, γράφοντας στη λεζάντα:

“Και εκεί που όλοι οι άλλοι σου έλεγαν πως δεν υπάρχει ελπίδα έρχεται αυτός ο ένας που τα φέρνει όλα τούμπα! Σ’ ευχαριστώ Κώστα Λατζουράκη! Έτοιμη για το δεύτερο!”

Πολλοί από τους ακολούθους της αναρωτήθηκαν αν η τραγουδίστρια περιμένει ήδη παιδάκι. Το People επικοινώνησε μαζί της.

Όπως εξήγησε η Μαριάντα Πιερίδη, μέσα από την ανάρτησή της δεν ανακοίνωσε μια δεύτερη εγκυμοσύνη, αλλά θέλησε να ευχαριστήσει το γιατρό της, χάρη στον οποίο ξεπέρασε το γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τώρα πια μαζί με το σύντροφό της, σεφ Δημήτρη Κατριβέση, θα έχουν την ευκαιρία για να γίνουν σύντομα γονείς!

Δεν είναι κάτι για το οποίο αγχώνονται ή πρόκειται να πιέσουν, όμως νιώθουν ευτυχισμένοι που όλες οι πιθανότητες είναι πλέον με το μέρος τους.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Μαριάντα Πιερίδη-Ξανά έγκυος;

Σχόλια