Η Demy θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, στο Κίεβο, τον Μάιο. Χθες διεξήχθη ο ελληνικός τελικός από την ΕΡΤ, όπου το τηλεοπτικό κοινό (70% από τη συνολική ψηφοφορία) και επιτροπές Ελλήνων ομογενών από ευρωπαϊκές χώρες (30%) επέλεξαν το This Is Love.

Demy

Όπως όλοι ξέρουμε, τη μουσική για το This Is Love έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, τους στίχους η Romy Papadea και ο John Ballard, ενώ τα γυρίσματα του video clip έγιναν στην Οδησσό της Ουκρανίας, από τον σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ VIDEO CLIP ΕΔΩ 

Η φετινή τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον πιο γνωστό μουσικό διαγωνισμό της «Γηραιάς Ηπείρου», μίλησε στις κάμερες λίγο μετά την ανάδειξη του This Is Love, ως το τραγούδια που θα πάρει μαζί της στις αποσκευές για το ταξίδι προς το Κίεβο, τον Μάιο.

Η ίδια μίλησε για το πως αισθάνεται, ποιο τραγούδι προτιμούσε εξ αρχής περισσότερο για να ερμηνεύσει στην Ουκρανία, ενώ σχολίασε το γεγονός πως δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, όταν είδε στο video τον πατέρα της, Επαμεινώνδα Παπαδέα να τις εύχεται καλή επιτυχία.

Όλα όσα είπε η Demy

«Είχαμε πολύ άγχος και για την επιλογή, επειδή αγαπάμε και τα τρία τραγούδια με έναν διαφορετικό τρόπο, νομίζω να χαιρόμασταν σχεδόν το ίδιο και για τα τρία» είπε αρχικά η Demy και συνέχισε λέγοντας για το νικητήριο τραγούδι «το τραγούδι συνδυάζει με πολύ ωραίο τρόπο όλα αυτά που θα ήθελα. Έχει και συναίσθημα μέσα και μπορείς να το βγάλεις και ερμηνευτικά, είναι και dance στα σημεία που πρέπει, έχει τη συμφωνική της ΕΡΤ στη γέφυρα, είναι ένα κομμάτι που τα έχει όλα», ενώ δεν έκρυψε ότι έχει άγχος, γιατί «έχω συναίσθηση της βαρύτητας και του βάρους αυτού που φέρει μια τέτοια συμμετοχή. Αλλά επειδή κάνουμε ψυχαγωγία και για τον κόσμο που το βλέπει, αλλά και για εμάς, κάνουμε αυτό που αγαπάμε, πρέπει να μην το σοβαρεύουμε και στο μυαλό μας πιο πολύ. Δηλαδή να το απολαύσω και να συνειδητοποιώ συνέχεια ότι κάνω αυτό που αγαπάω και δεν χρειάζεται να αγχώνομαι πιο πολύ από ότι πρέπει».

Σχετικά με τις ευχές του πατέρα της είπε πως «Του έχω αδυναμία μεγάλη, έχει μια φοβερή ιδιότητα να με κάνει να κλαίω, επειδή συσσωρεύω πίεση και δεν έχω χρόνο για την οικογένεια μου, νιώθω άσχημα, είναι και ο τρόπος που τα λέει. Έχουν προηγηθεί και κάποιες δύσκολες μέρες και μήνες, οπότε η κούραση και η πίεση και το άγχος, μάλλον κορυφώθηκαν σε αυτή τη βραδιά»

Σχόλια