Η Μαριάντα Πιερίδη ξαφνιάζει με αυτά που λέει στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” με την Ελένη Μενεγάκη.

βίντεο κλιπ της Μαριάντας Πιερίδη

Αρχικά το ζευγάρι μίλησε για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί ενώ αναφέρθηκαν και στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όσον αφορά αν η Μαριάντα ζηλεύει τον Δημήτρη, απάντησε:

Δεν τον ζηλεύω… Αλλά να είναι καλά τα social media που με κρατάνε σε εγρήγορση.. Εννοείται ότι έχω τους κωδικούς του, τα διαβάζω όλα… και φροντίζω εγώ να απαντώ στις εκδηλώσεις θαυμασμού“.

Η Μαριάντα Πιερίδη ξαφνιάζει

Η Μαριάντα Πιερίδη ξεκίνησε την καριέρα της στην μουσική σκηνή το 1995 όταν κλήθηκε να κάνει φωνητικά στην Ελληνική αποστολή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Βασική ερμηνεύτρια ήταν η Ελίνα Κωνσταντοπούλου με το τραγούδι “Ποια προσευχή“.

Ευρέως γνωστή έγινε το 2002 μέσα από την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Η Γυναίκα της ζωής σου“. Έκτοτε μέχρι και σήμερα συνεχίζει να τραγουδάει και να είναι από τα πλέον αγαπημένα “παιδιά” της νύχτας. Ιδιαίτερα παραγωγική περίοδος για αυτήν ήταν από το 2002-2008. Τότε κυκλοφόρησαν οι μεγάλες της επιτυχίες με αποτέλεσμα να συμπεριλαμβάνεται στα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής εκείνη την περίοδο.

Η Μαριάντα μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 6 ολοκληρωμένα άλμπουμ και 3 cd-singles. Πιο πρόσφατος δίσκος της ήταν το “Σε προκαλώ” που κυκλοφόρησε το 2008.

Τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί περισσότερο στην οικογένεια της καθώς αυτό την γεμίζει όπως έχει αναφέρει και η ίδια.

Σχόλια