Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει γίνει viral πλέον στον μουσικό κόσμο του YouTube, με πολλά κομμάτια του να γίνονται covers από ανερχόμενους καλλιτέχνες.

Γιώργος Σαμπάνης

Τον πρωτογνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο “Χαράματα” το 2008 με το ομώνυμο τραγούδι και το “Σ’αφήνω στον επόμενο” να ξεχωρίζουν. Έκτοτε κυκλοφόρησε άλλους 4 προσωπικούς δίσκους με τελευταίο το άλμπουμ “Λόγια που καίνε“. Έχει στο ενεργητικό του πολλές χρυσές και πλατινένιες διακρίσεις ενώ αποτελεί πλέον έναν από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές της γενιάς του. Ναι, ο Γιώργος έχει το λεγόμενο άστρο της μουσικής.

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ένας από τους πιο καλούς μουσικούς της νέας γενιάς. Είναι αυτοδημιούργητος, καλλιεργημένος, μαχητής και μετρά αρκετά χρόνια στο ελληνικό πεντάγραμμο. Τραγουδά, γράφει μουσική και κάνει επιτυχίες. Επιτυχίες που δεν τις κρατά για τον εαυτό του τις περισσότερες φορές, αλλά τις δίνει σε άλλους καλλιτέχνες.

Πρόσφατα ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στο GetGreekMusic μιλώντας για την καριέρα του και την αγάπη του για την μουσική.

“Η δουλειά μου δεν είναι δουλειά μου, είναι μουσική. Και ξέρεις είναι η έκφρασή μου, η ψυχή μου. Πάθος για μένα είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με την τέχνη και με ανθρώπινα συναισθήματα. Η μουσική είναι θέμα αισθητικής, ίσως η δική μου η αισθητική να είναι κοντά στην αισθητική των ανθρώπων που ακούνε και θέλουν να ακούνε μουσική αυτή τη περίοδο.”

“Αγαπάω πάρα πολύ τη μουσική, την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τη ζωή. Δεν ξέρω που θα σταματούσε η καρδιά, ελπίζω να σταματήσει χρόνια μετά.”

Σχεδόν όλα τα κομμάτια του έχουν γίνει πλέον viral με αποτέλεσμα πολλοί νέοι ανερχόμενοι καλλιτέχνες να τα ερμηνεύουν συνεχώς είτε σε Live εμφανίσεις τους είτε στο YouTube.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει γίνει viral στο YouTube και δείτε γιατί

Σχόλια