Εδώ στον νότο, o Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Idra Kayne, ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους στην Ακτή της Οδού Πειραιώς με δυο τελευταίες παραστάσεις τα Σάββατα 11 & 18 Μαρτίου!

Η παράσταση που ξεκίνησε θριαμβευτικά στις αρχές Νοέμβριου, με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και κατέκτησε το κοινό της Αθήνας, κλείνει πανηγυρικά το Σάββατο 18 Μαρτίου στην Ακτή Πειραιώς.

Εδώ στον νότο

Πάνω από τέσσερις μήνες εμφανίσεων, “Εδώ στον νότο“, περισσότερες από 35 βραδιές, πολλές χιλιάδες κόσμου, ατελείωτες ώρες διασκέδασης και ακρόασης πολυαγαπημένων παλιών και νέων τραγουδιών από τους εξαιρετικούς αυτούς καλλιτέχνες σε μια σκηνή, να συγκεντρώνουν όλη την αγάπη του κόσμου και του κοινού.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια και συστάσεις. Η ξεχωριστή πρόταση του προγράμματος είναι η ίδια η συνάντηση των τριών από μόνη της. Ο καθένας χωριστά έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο τραγούδι. Η συνύπαρξη τους, οι διασκευές τους, τα καινούργια τους τραγούδια, τα απρόβλεπτα και οι κοινές ερμηνείες τους αποτελούν το βασικό χαρακτηριστικό του προγράμματος. Η απρόσμενη συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος όπως ανακοίνωσε στη συνέντευξη τύπου, συμμετέχει οικειοθελώς στο πρόγραμμα, μετά από διακαή του επιθυμία. Οι οικοδεσπότες τον αποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Νίκος Σούλης.

Η ηχητική επιμέλεια είναι των Βαγγέλη Κουλούρη, Αντώνη Ζαχόπουλου, Γιώργου Καραγιαννίδη και Στρατή Καραδημητράκη, ενώ οι φωτισμοί είναι του Γιάννη Μανιατάκου.

Μαζί τους συμπρωταγωνιστές επί σκηνής, οι εξαιρετικοί μουσικοί: Γιώργος Παπαχριστούδης στο πιάνο, Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι και μαντολίνο, τζουρά,  λαούτο, ο Γιώργος Μάτσικας στη κιθάρα και στο μπουζούκι, ο Μάνος Γρυσμπολάκης στο ακορντεόν, ο Νίκος Σαμαράς στη τρομπέτα, ο Θανάσης Σοφράς στο μπάσο, ο Άκης Αμπράζης στο μπάσο, ο Αποστόλης Βαγγελάκης  στα πνευστά, ο Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες, ο Φίλιππος Σπυρόπουλος στα κρουστά, Steve Tesser επίσης στην κιθάρα, Άκης Γαβαλάς στα τύμπανα.

Η ενορχηστρωτική επιμέλεια και η διεύθυνση ορχήστρας είναι του Γιώργου Παπαχριστούδη.

Ακτη Πειραιώς
Διεύθυνση: Πειραιώς & Λαμίας, Ταύρος, Ταύρος
Τηλέφωνο: 21 0341 8020

Σχόλια