Κλειστή η Ακτή Πειραιώς ως ένδειξη πένθους για τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας που βρήκαν τραγικό θάνατο σε περιοχές της Δυτικής Αττικής από την ”φονική” πλημμύρα που έπληξε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μαγούλα.

Πλημμύρισε η Ακτή Πειραιώς

Μια πρωτοφανής τραγωδία ζήσαμε ως Έθνος με την απώλεια 16 συνανθρώπων μας, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους από την καταστροφική πλημμύρα, ενώ πολλοί τραυματίστηκαν και 6 ακόμα αγνοούνται.

Οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες, με 500 κατεστραμμένα σπίτια και καταστήματα, πάνω από 300 αυτοκίνητα να έχουν παρασυρθεί από τα ρέματα, ενώ το οδικό δίκτυο έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς. Μεγάλα τμήματα της περιοχής έμειναν όλη την νύχτα χωρίς ρεύμα και νερό, ενώ έχουν διακοπεί και οι τηλεφωνικές συνδέσεις.

Εν τω μεταξύ, οι προβλέψεις των μετεωρολόγων είναι αποκαρδιωτικές για τις επόμενες ημέρες, καθώς φαίνεται πως οι βροχές θα συνεχιστούν και ήδη από τις 07:30 το πρωί έχει ξεκινήσει να βρέχει…

Με αυτή την κατάσταση το γνωστό νυχτερινό κέντρο της Ακτής Πειραιώς 178, δεν μπορεί να είναι ανοιχτό απόψε, Παρασκευή 17/11. Ως ένδειξη πένθους, αλλά και για λόγους ασφαλείας με την επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.

Επίσης είναι και η επέτειος του Πολυτεχνείου. Αυτός είναι ο τρίτος λόγος για την αποψινή αναβολή.

Το Σάββατο η Ακτή Πειραιώς θα λειτουργήσει κανονικά με τους Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα και Γιάννη Ζουγανέλη να υπόσχονται μια μαγική βραδιά με ωραίες μουσικές ”εκτελέσεις”.

Δείτε την ανακοίνωση της σελίδας

Σχόλια