Βρεθήκαμε στην Ακτή Πειραιώς και σας μεταφέρουμε όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης και Πάχου.

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα τους την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Γιάννης Ζουγανέλης, μας κάλεσαν στην Ακτή Πειραιώς, για να μας δώσουν μία μικρή γεύση από αυτά που θα παρουσιάσουν και θα ερμηνεύσουν.

 

Και μόνο η συνύπαρξη αυτών των καλλιτεχνών, προμηνύει την επιτυχία του σχήματος.

Αναφερόμαστε σε τέσσερις καλλιτέχνες με πολλά χιλιάδες χιλιόμετρα στο κοντέρ των εμφανίσεών τους, με κληρονομιά τους δίσκους, παραστάσεις που έχουν αφήσει εποχή και που παρόλα αυτά οι ίδιοι αρνούνται να μεγαλώσουν και παραμένουν πεισματικά αισθηματίες με την καλή μουσική.

Φέτος, ο Βασίλης, ο Λαυρέντης, ο Δημήτρης και ο Γιάννης, συναντιούνται ξανά, μετά από δέκα χρόνια, στη σκηνή της «Ακτής Πειραιώς 178».

Αυτό που εισπράξαμε από τη μικρή παρουσίαση που είδαμε είναι ότι η αγαπημένη παρέα των τεσσάρων,  επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος με άγριες διαθέσεις!

Η αγαπημένη παρέα των τεσσάρων, που το 2008 μας χάρισε αμέτρητες αξέχαστες βραδιές με
ατάκες που έγραψαν ιστορία κι ανεβασμένη ροκ διάθεση, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος με άγριες διαθέσεις!

Το μυστικό της επιτυχημένης συνταγής τους: η μακρόχρονη φιλία που τους ενώνει η οποία τους χαρίζει αυτή τη μοναδική οικειότητα κι άνεση στη σκηνή, τα αγαπημένα τραγούδια τους και το χιούμορ τους.

Σχόλια