Το πιο Hot party της Αθήνας και η πιο πολυζυτημένη συνύπαρξη είναι στο ΦΩΣ με την Καίτη Γαρμπή και την Στέλλα Καλλή να ενώνουν την ενέργεια τους για ουσιαστική διασκέδαση.

Καλλή - ΦΩΣ

Μια δυναμική συνύπαρξη που συζητιέται, ένα προσεγμένο ρεπερτόριο, που έχει διαμορφωθεί στη λεπτομέρεια με μόνο στόχο το κέφι , με Classic 90’s επιτυχίες, λαικά ακούσματα, dance hits, ιδιαίτερες διασκευές, εκρηκτικές μπαλάντες, solo και εναλλασόμενα ντουέτα που ψυχαγωγούν και δημιουργούν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!

Γοητευτική , με την ζεστή, ξεχωριστή, χαρακτηριστική χροιά της, η Καίτη Γαρμπή, ανανεωμένη και με δυναμισμό που μαγνητίζει, φωτίζει με τα super hits της προσωπικής της δισκογραφίας το ΦΩΣ, αλλά και προσωπικές της επιλογές από τραγούδια αναλοίωτα στο χρόνο έχοντας πάντα το δικό της touch.

Γαρμπή,Λουδάρος - ΦΩΣ

Από τις πιο αξιόλογες λαϊκές φωνές της νέας γενιάς η Στέλλα Καλλή, αφήνει το δικό της στίγμα στο πρόγραμμα ερμηνεύοντας εκτός από τα δικά της τραγούδια και πολλές all time classic επιτυχίες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο …

Η δεξιοτέχνης του σαξοφώνου MISS SAXO VAYA και η DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Αργυριάδου δημιουργήσουν ένα ποιοτικά ζεστό κλίμα στο ΦΩΣ.

Μεταξύ των φίλων που επέλεξαν το ΦΩΣ για την διασκέδαση τους αυτή την εβδομάδα ήταν ο γοητευτικός Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τη σύντροφο του Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου στην παρέα της Γωγώς και της Μαίρης Αυγερινοπούλου, αλλά και ο Αντώνης Λουδάρος. Με την παρέα της παρακολούθησε το πρόγραμμα και η σύζυγος του Γιώργου Θεοφάνους, Βίλυ.

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή, στο «ΦΩΣ» κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα στις 19.00.

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή στο ΦΩΣ

Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2103411306
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή απόγευμα

Σχόλια