Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης το έριξαν έξω και μαζί με την παρέα τους διασκέδασαν στην Ιερά Οδό.

Δέσποινα Βανδή και Αργύρης Αγγέλου

Μόνιμο στέκι και πόλος έλξης του Αθηναϊκού και όχι μόνο κοινού έχει γίνει πλέον η Ιερά Οδός όπου συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι εμφανίσεις του Γιάννη Πάριου και της Ελένης Βιτάλη σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη που έχει ήδη αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει εισπράξει το δυνατό χειροκρότημα του κοινού. Ήταν η επιβεβαίωση ότι ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη, για πρώτη φορά μαζί, έκαναν φέτος το χειμώνα την έκπληξη. Ποιος μπορεί να συγκριθεί μαζί τους;

Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες επισκέπτονται κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι την Ιερά Οδό για να ακούσουν τον Γιάννη Πάριο και την Ελένη Βιτάλη που καθηλώνουν με τις ερμηνείες τους.

Αυτή την εβδομάδα διασκέδασαν στην Ιερά Οδό η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον Βασίλη Τσιάρτα, τον Αργύρη Αγγέλου και την παρέα τους όπου απόλαυσαν εντυπωσιασμένοι το πρόγραμμα, σιγοτραγουδώντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες και δεν σταμάτησαν να καταχειροκροτούν τους δύο καλλιτέχνες επί σκηνής.

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης φανερά ερωτευμένοι σιγοτραγουδούσαν μαζί τις επιτυχίες των καλλιτεχνών.

Με την παρέα της επισκέφηκε την Ιερά Οδό και η Άννα Φόνσου, όπου χαμογελαστή και ευδιάθετη απόλαυσε το πρόγραμμα που μαγεύει το κοινό κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.


Οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες ο Γιάννης Πάριος με την αυθεντικότητά του, την τεράστια έκταση της φωνής του και τη ζεστή του σκηνική παρουσία παρέσυρε μουσικά για άλλη μια φορά και τον πιο απαιτητικό ενώ η Ελένη Βιτάλη, μια σπουδαία καλλιτέχνιδα σε μεγάλα κέφια και ιδιαίτερα επικοινωνιακή με το κοινό έδωσε το δικό της παλμό στο πρόγραμμα με τη δύναμη των ερμηνειών της σε ένα εξαιρετικό ρεπερτόριο.

Αλλά και οι δύο μαζί επί σκηνής με τα εκπληκτικά ντουέτα τους, με μια τρυφερότητα σπάνια, σε τραγούδια που βασίζονται μόνο στη φωνή και στο συναίσθημα, που δεν χορταίνεις να τα ακούς, σε παλιές κλασικές επιτυχίες οι οποίες πλέον έχουν περάσει στο απυρόβλητο του διαχρονικού αποζημίωσαν με το παραπάνω το κοινό τους που δεν σταματούσε στιγμή να τραγουδάει μαζί τους και να χειροκροτεί.

Ιερά Οδός
Ιερά Οδός 18-20
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272
https://www.facebook.com/IeraOdosofficial/?fref=ts
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο βράδυ & Κυριακή απόγευμα

Σχόλια