Γιάννης Πάριος: "Έλα μου χαμογέλα μου" στο Θέατρο Πέτρας
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Πάριος θα δώσει,  για πρώτη φορά στο Θέατρο Πέτρας,  μια μοναδική συναυλία με όλα τα αγαπημένα του τραγούδια .

Μια γιορτή, χωρίς όρια και πρόγραμμα ακρίβειας, μια βραδιά αφιερωμένη σε διαχρονικές μελωδίες, ξεκινώντας από τις ερωτικές μπαλάντες «Θα με θυμηθείς», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», «Έρχονται στιγμές», «Έλα μου χαμογέλα μου», το νέο του τραγούδι από το άλμπουμ που κυκλοφόρησε πρόσφατα και συνεχίζοντας με τα τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, Τσιτσάνης, Θεοδωράκης, Σπανός, Σπανουδάκης, Χατζηνάσιος στα σπουδαία λαϊκά μονοπάτια της ελληνικής μουσικής και βέβαια στο δικό του αφιέρωμα στα νησιώτικα, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του.

Μαζί του  δεκαμελής ορχήστρα με μαέστρο τον Ντίνο Γεωργούντζο και δύο νεώτεροι τραγουδιστές, η Ντίνα Χρονά και ο Κωνσταντίνος Αναγνώστου.

Θα είμαστε όλοι εκεί για να τραγουδήσουμε παρέα, να απολαύσουμε την μοναδική του ερμηνεία, να συγκινηθούμε αλλά και να αφεθούμε στην ενέργεια και το πάθος του για το αιώνιο ελληνικό τραγούδι μας.

H προπώληση ξεκίνησε.

Τιμές εισιτηρίων :

13 ευρώ έως 31 Αυγούστου
15 ευρώ από 1 Σεπτεμβρίου

Σχόλια