Γιάννης Πάριος - Ελένη Βιτάλη: Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα τους στην Ιερά Οδό
Ήταν μια μεγάλη και επιτυχημένη πρεμιέρα για τον Γιάννη Πάριο και την Ελένη Βιτάλη στην Ιερά Οδό. Μια πρεμιέρα καρδιάς με δύο μεγάλους καλλιτέχνες με μεγάλη ερμηνευτική δύναμη, ζεστή σκηνική παρουσία και κέφι σε ένα εξαιρετικό ρεπερτόριο που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη, ήταν εκεί με τραγούδια μοναδικά δικά τους αλλά και όσα αγάπησαν! Θύμισαν συνθέτες όπως ο Τσιτσάνης, ο Παπαϊωάννου, ο Μίκης Θεοδωράκης αλλά και δημοτικά και νησιώτικα και αποζημίωσαν με το παραπάνω το κοινό τους που δεν σταμάτησε στιγμή να σιγοτραγουδάει μαζί τους και να χειροκροτεί χαρίζοντας ανεπανάληπτες στιγμές με δυνατές συγκινήσεις.


Ήταν η επιβεβαίωση ότι ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη, για πρώτη φορά μαζί, κάνουν φέτος το χειμώνα την έκπληξη. Ποιος μπορεί να συγκριθεί μαζί τους;

Ο Γιάννης Πάριος,  με πάθος, αυθεντικότητα και  αισθαντικότητα, χάρισε μοναδικές ερμηνείες σε όσα περισσότερα τραγούδια τους μπορούσε να χωρέσει το πρόγραμμά τους. Η Ελένη Βιτάλη, αυθεντική, μια σπουδαία καλλιτέχνιδα, καθήλωσε με την ερμηνευτική της δεινότητα και τον σεβασμό της για το τραγούδι.

Στην Ιερά οδό φέτος, κατοικεί ένα ισχυρό καλλιτεχνικό δίδυμο, δυο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, δυο σπουδαίες φωνές. Η συνάντησή του Γιάννη Πάριου και της Ελένης Βιτάλη, είναι μαγική κι επιβεβαιώνει ότι  έχουν την επιθυμία αυτό το χειμώνα, να μας ξεναγήσουν σε μουσικά μονοπάτια μοναδικά, με ένα πρόγραμμα «σαν το παλιό καλό κρασί», φτιαγμένο με μεράκι κι αγάπη.

Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν και αγαπημένοι τους φίλοι που τους απόλαυσαν επί σκηνής, όπως: ο Τάσος Χαλκιάς με την σύζυγό του, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Δημήτρης Μακαλιά με την Αντιγόνη Ψυχράμη, η Μαρία Ηλιάκη με τον Νεκτάριο Γαλίτη, ο Γιώργος Σατσίδης με τον Βλάση Χολέβα και την Σαμάνθα Αποστολοπούλου, η Βάσια Παναγοπούλου, ο Δούκας Χατζηδούκας με την Κερασία Κούη και την Βένια Καραγιάννη και πολλοί άλλοι.

Σχόλια