Δεν υπάρχει στο YouTube Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα. Το τραγούδι που “έριξε” την Ελλάδα και όχι μόνο, “πέφτει” για δεύτερη φορά από το YouTube ! Τι συνέβη αυτή τη φορά;

Δεν υπάρχει στο YouTube Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα

Απ’ ότι φαίνεται, ο λόγος που αυτή τη φορά, Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα, δεν βρίσκεται στο YouTube είναι ένα claim που έγινε από τη μεριά του σκηνοθέτη, για τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού! Ποια είναι η αλήθεια όμως;

Ο Γιάννης Μεσημέρης, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του 54 Dreamy Nights, είναι ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων του τραγουδιού Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα… Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Σωτήρη Βράκα, υπεύθυνο παραγωγής του συγκεκριμένου video clip, μας επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για λάθος και σύντομα το βίντεο κλιπ θα είναι στη διάθεση του κοινού!

Σας υπενθυμίζουμε πως το τραγούδι Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα είναι το #1 ελληνικό τραγούδι με τα περισσότερα Views στο YouTube, όλων των εποχών! ”Σεισμό” προκάλεσε η ανακοίνωση της επιστροφής του Κωνσταντίνου Κουφού στο μαγαζί που τον ανέδειξε. Στην πόλη όπου μεγάλωσε και από εκεί που ξεκίνησαν όλα, θα βρεθεί ξανά ο καλλιτέχνης.

ΚΟΥΦΟΣ – ΣΕΙΣΜΟΣ λένε οι θαυμαστές του και δεν έχουν άδικο, αφού είναι περιζήτητος σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό από την ομογένεια και σε κάθε του Live κάνει ”σεισμό”. Ο τραγουδιστής που κάθε του single κάνει επιτυχία και ρεκόρ προβολών στο YouTube, ενώ κάθε τραγούδι του παίζεται σε όλα τα μεγάλα ραδιόφωνα της Αθήνας και της περιφέρειας.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής έκανε ένα δυναμικό tour στις Ηνωμένες Πολιτείες για 2 εβδομάδες και τραγούδησε για τους Έλληνες ομογενείς. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας είπε πως νιώθει ευλογημένος για τις έντονες εμπειρίες που έχει στα υπερατλαντικά tour που κάνει και πόσο σημαντικό είναι για τους ομογενείς να εισπράττουν ”λίγη δόση πατρίδας”. Οι Έλληνες του εξωτερικού νοσταλγούν τα πάτρια εδάφη κι έτσι όταν ένας τραγουδιστής της χώρας τους, τους επισκέπτεται, κάνουν πραγματικό πανικό.

Ο Κωνσταντίνος βρέθηκε πρόσφατα στη Βοστόνη και στο Candibar, όπου γέμισε με περισσότερους από 500 ανθρώπους, κάνοντας δηλαδή Oversold Out. Σε κάποιο σημείο της συναυλίας του ερμήνευσε ένα από τα αγαπημένα τραγούδια όλων μας. ”Τα Σχοινιά Σου”, του Παντελή Παντελίδη. Ο κόσμος φανερά συγκινημένος τραγουδούσε δυνατά το κομμάτι.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε μαζί μας το στιγμιότυπο, αποκλειστικά για τους αναγνώστες του GetGreekMusic

Δείτε τον Κωνσταντίνο Κουφό να ερμηνεύει την αξέχαστη επιτυχία του Παντελή Παντελίδη

Σχόλια