Ποιο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη είσαι; Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις και εσύ μέσα από το Quiz του GetGreekMusic ποιο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη είσαι.

Ποιο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη είσαι;

Ποιο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη είσαι;

Ο αγαπημένος σε όλους Παντελής Παντελίδης μπορεί να μην είναι πλέον κοντά μας, αλλά συνεχίζει να μας εμπνέει με το ταλέντο και την φωνή του.

Ο Παντελής Παντελίδης παραμένει ο πιο αξιαγάπητος ερμηνευτής της γενιάς μας. Ο κόσμος τον αγάπησε από τα πρώτα του βήματα, τον έκανε διάσημο και τώρα, ένα χρόνο μετά τον αιφνίδιο θάνατο του που συγκλόνισε όλη τη χώρα, ο κόσμος συνεχίζει να δείχνει την αγάπη του προς τον Παντελή.

Το ολοκαίνουριο τραγούδι του, «Καράβια στο Βυθό» που κυκλοφόρησε στις 18 Φεβρουαρίου, ημέρα μνήμης πλέον για τον καλλιτεχνικό κόσμο, έχει κάνει νέο ρεκόρ προβολών. Μέσα σε πέντε ημέρες έχει ξεπεράσει τα 2.000.000 views στο YouTube, ενώ παραμένει νούμερο 1 trending.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο είναι συγκινητικά και φανερώνουν την μεγάλη αγάπη του κόσμου για έναν αυτοδημιούργητο καλλιτέχνη που αποτελεί πρότυπο για πολλούς νέους τραγουδιστές πλέον. Μπορεί να μην είναι πια μαζί μας, αλλά μέσα από τη μουσική του παραμένει ανάμεσα μας.

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, ένα παιδί που λείπει αλλά είναι εδώ με τα τραγούδια του.

Ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από την ζωή στις 18 Φεβρουαρίου 2016 έπειτα από ένα τροχαίο δυστύχημα. Μετά τον θάνατο του, ο θρύλος γύρω από το όνομα του έχει γίνει ακόμη μεγαλύτερος, με τις πωλήσεις των δίσκων του να αυξάνονται συνεχώς, τις προβολές των τραγουδιών του στο YouTube να υπερδιπλασιάζονται και τα ραδιοφωνικά airplay να τον έχουν καταστήσει στην κορυφή εδώ και πολύ καιρό

Μέσα σε μόλις 4 χρόνια καριέρας κυκλοφόρησε 4 προσωπικούς δίσκους και οι συνολικές του πωλήσεις ξεπέρασαν τα 500.000 αντίτυπα.

Κατόρθωσε πέρα από την επιτυχία που ήταν αδιαμφισβήτητη, να πάρει πολύ μεγάλη αγάπη από τον κόσμο.

Παίξε και εσύ στο διασκεδαστικό Quiz του GetGreekMusic για τον αγαπημένο τραγουδιστή και μάθε ποιο τραγούδι του σε αντιπροσωπεύει.

 

Σχόλια