Ξεκινάνε εμφανίσεις στην όμορφη Θεσσαλονίκη και στο “Barbarella” ο Κώστας Μαρτάκης και η Αμαρυλλίς.

Μαρτάκης και Αμαρυλλίς - Barbarella

Από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Κώστας Μαρτάκης και η Αμαρυλλίς θα ξεσηκώνουν τη Θεσσαλονίκη στο Barbarella live party.

Ο Κώστας Μαρτάκης, που ξέρει όπως κανείς άλλος να ξεσηκώνει το κοινό με αγαπημένα τραγούδια, αλλά και με το ακαταμάχητο performance του, συναντά επί σκηνής την γοητευτική Αμαρυλλίς που μας καθηλώνει με τη μοναδική rock λαϊκή της χροιά.

Μαζί τους ο μοναδικός Γιώργος Αξάς.

Από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το πιο διασκεδαστικό και δυναμικό ντουέτο έρχεται να απογειώσει τη διάθεση στο Barbarella live party σε ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί.

Ένας άντρας και μία γυναίκα ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους  και τις φωνές τους στο Barbarella , έναν από τους καλύτερους χώρους που έχει βάλει τη σφραγίδα του στο χώρο του clubbing και της διασκέδασης εδώ και πολλά χρόνια και φέτος για πρώτη φορά θα συνδυάζει live clubbing με δύο πολύ ξεχωριστούς καλλιτέχνες.

Βασική ομοιότητα τους: Τα μάτια τους που έχουν μαγέψει χιλιάδες θαυμαστές.

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και οι αμέτρητες επιτυχίες τους που έχουν αγαπηθεί από το κοινό τα τελευταία χρόνια και θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε μαζί επί σκηνής.

Και οι 2 καλλιτέχνες ξέρουν πολύ καλά πώς να ανεβάζουν το κέφι στα ύψη και πώς να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Ο Κώστας Μαρτάκης θα ερμηνεύσει παλιές επιτυχίες του αλλά και νέες από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Σύνορα“. Επίσης ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει την ολοκαίνουργια επιτυχία του με τίτλο “Άξιζε“.

Η Αμαρυλλίς με την εξαιρετική της εμφάνιση θα εντυπωσιάσει ενώ θα ακούσουμε και την νέα της επιτυχία με τίτλο “1 και σήμερα“.

Η έναρξη του σχήματος που πρόκειται να ξεσηκώσει την νυχτερινή Θεσσαλονίκη έχει προγραμματιστεί για τις 3 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Δείτε παρακάτω την αφίσα:

Μαρτάκης και Αμαρυλλίς - Barbarella

Barbarella με Κώστα Μαρτάκη και Αμαρυλλίς

Αριστοτέλους & Βασ. Ηρακλείου 43, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 227444
https://www.facebook.com/barb.liveparty

 

Σχόλια