Κώστας Μαρτάκης και Αμαρυλλίς στο Boutique

Κώστας Μαρτάκης και Αμαρυλλίς

Κώστας Μαρτάκης και Αμαρυλλίς ετοιμάζονται να δώσουν ρυθμό και διασκέδαση στα βράδια μας από τις 17 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Boutique.

Ένας άντρας και μία γυναίκα ενώνουν φέτος το χειμώνα τις δυνάμεις τους -και τις φωνές τους- στο Boutique, έναν από τους καλύτερους χώρους που έχει βάλει τη σφραγίδα του στο χώρο του clubbing και της διασκέδασης εδώ και πολλά χρόνια και φέτος για πρώτη φορά θα συνδυάζει live clubbing με δύο πολύ ξεχωριστούς καλλιτέχνες.

Βασική ομοιότητα τους: Τα μάτια τους που έχουν μαγέψει χιλιάδες θαυμαστές.

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και οι αμέτρητες επιτυχίες τους που έχουν αγαπηθεί από το κοινό τα τελευταία χρόνια και θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε μαζί επί σκηνής.

Και οι 2 καλλιτέχνες ξέρουν πολύ καλά πώς να ανεβάζουν το κέφι στα ύψη και πώς να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Ο Κώστας Μαρτάκης θα ερμηνεύσει παλιές επιτυχίες του αλλά και νέες από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Σύνορα“.

Η Αμαρυλλίς με την εξαιρετική της εμφάνιση θα εντυπωσιάσει ενώ θα ακούσουμε και την νέα της επιτυχία με τίτλο “1 και σήμερα“.

Μαζί τους θα βρίσκεται και ο DJ PITSI.

Η έναρξη του σχήματος που πρόκειται να ξεσηκώσει την νυχτερινή Αθήνα έχει προγραμματιστεί για τις 17 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Δείτε παρακάτω την αφίσα:

 

 

BOUTIQUE Live
Αρδηττού 44, Αθήνα – Καλλιμάρμαρο.

Σχόλια