Αποστολία Ζώη @ 2night Show
Η Αποστολία Ζώη βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στο “Your Face Sounds Familiar”, για την τελευταία της αμφίεση ως Άντζελα Δημητρίου και αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό της επίθετο.

Συγκεκριμένα για την τελευταία της αμφίεση ως Άντζελα Δημητρίου, δήλωσε πως την ταλαιπώρησε πολύ η διαδικασία προετοιμασίας και πως δεν περίμενε να τη σχολιάσει με αυτόν τον τρόπο η τραγουδίστρια:
“Περίμενα ότι θα τα… χώσει, αλλά μια χαρά. Είπε ότι δεν ήταν αυτό που της άρμοζε και ότι έμοιαζα σαν καρτούν. Εγώ το διασκέδασα, πέρασα πολύ καλά, το διασκέδασα πολύ και το χάρηκα! Ήταν κάτι το οποίο δεν είχα ξανακάνει… Τσαλακώθηκα πάρα πολύ.”

Παράλληλα, αποκάλυψε πως το πραγματικό της όνομα είναι το Αποστολία Καλαμπούκα και μαζί με την Εύη Δρούτσα βρήκαν το νέο της επίθετο.
“Ήμασταν στο γραφείο κι η Εύη Δρούτσα, η οποία μου έκανε παραγωγή στον πρώτο μου δίσκο, αποφάσισε ότι με αυτό το επώνυμο δεν θα μπορούσα να κάνω την πορεία που ήθελα σε αυτόν τον χώρο. Και της λέω ¨Βρε Ευάκι μου πώς να…¨ και μου λέει ¨Μισό λεπτό κορίτσι μου¨ και ανοίγει το καρνέ και ψάχνει τον τηλεφωνικό της κατάλογο. Είχαμε βρει ό,τι μπορείς να φανταστείς, μέχρι που φτάσαμε στον Πάνο Ζώη, που είναι τηλεοπτικός παραγωγός.”

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη εμφάνιση της Αποστολίας Ζώη στο “The 2night Show“:

Σχόλια