Κι όμως! Η Άντζελα Δημητρίου στη νέα διαφήμιση των Jumbo (βίντεο)Το τραγούδι-σταθμός της Άντζελας Δημητρίου, “Ποια θυσία”, έχει γίνει viral αυτές τις μέρες, μετά τη νέα διαφήμιση καταστήματος παιχνιδιών στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί, που μετά τη νέα παραλλαγή των στίχων για τις ανάγκες της διαφήμισης, έχουν κάνει το δικό τους εύστοχο σχόλιο ή τη δικιά τους παραλλαγή, με σκοπό τα αμέτρητα “likes” και τα “retweets” στα social media.

Ο σκοπός, πάντως, επετεύχθη. Όλοι συζητούν για τη Lady και τη νέα της διαφήμιση.

Πόσοι, όμως, γνωρίζουν την αλήθεια για το πώς γράφτηκε το “Ποια θυσία” και σε ποιον αναφέρεται;

Η αλήθεια δια στόματος της Άντζελας Δημητρίου:
“Τότε ήμουν στο «Playboy», παντρεύτηκα τον Γιώργο Τρούπη. Μετά χωρίσαμε, έμεινα έγκυος στην Όλγα με τον επιχειρηματία του «Playboy» Αλκιβίαδη Νικολούζο. Το «Ποια θυσία» γράφτηκε για τον γιο μου όταν μου τον πήρανε σε μικρή ηλικία και τον δώσανε στη θεία μου. Κανένας δεν ήξερε τίποτα. Μετά εγώ έψαχνα να βρω απεγνωσμένα να βρω τον γιο μου. Το γράψαμε μαζί με τον Μάνο Κουφιανάκη και τον Χάρη Καλούδη μέσα στο σπίτι του Χάρη στις 7 το πρωί, πίνοντας πάρα πολύ κρασί. Εγώ αφηγούμουν την ιστορία μου και ότι ήθελα να είχα τον γιο μου κοντά μου και γράφτηκε αυτό το τραγούδι. Όλοι στην αρχή πιστεύανε ότι είναι κομμάτι ερωτικό, αλλά το τραγούδι αυτό είναι γραμμένο για τον γιο μου. Για τον γιο μου τον Βαγγέλη, που έπρεπε να ρωτήσω αυτή την γυναίκα με ποιο δικαίωμα παίρνεις το δικό μου το παιδί, ενώ εγώ το είχα 9 μήνες στην κοιλιά μου και έρχεσαι εσύ ξαφνικά και μου το παίρνεις.”

Σχόλια