Πολλές συζητήσεις έγιναν για την ένταση που δημιουργήθηκε στην εορταστική εκπομπή “Στην υγειά μας” του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Ακούστηκε πως η Αποστολία Ζώη αντέδρασε έντονα γιατί ήθελε να τραγουδήσει περισσότερο και πως η Demy αποχώρησε γιατί δεν της άρεσε η θέση που έπρεπε να κάτσει στο τραπέζι.

Όσο οι ημέρες περνούσαν τα σενάρια γινόντουσαν περισσότερα και κάποιο έγραψαν πως οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια, μετά από επεισόδιο μεταξύ τους.

Η Demy για πρώτη φορά μιλά μετά το περιστατικό και εξηγεί γιατί επέλεξε να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Σίγουρα δε συνέβη αυτό που έγραψαν ακριβώς. Γιατί πάντα τα μεγαλοποιούν και δυστυχώς τα μεγαλοποιούν, σε κάποιες περιπτώσεις προς μία σεξιστική κατεύθυνση. Όντως εκείνο το βράδυ συνέβησαν κάποια πράγματα. Δεν τα βρήκαμε με την παραγωγή και επέλεξα από το να κάνω κάτι που δεν με εκφράζει, και μένα και την εταιρεία μου που έχει επενδύσει τόσα χρόνια, χρόνο και χρήματα,  να πάω σπίτι μου και ας είχα κάνει πρόβες, ας είχα πληρώσει συνεργάτες, ρούχα, πράγματα.

Και πρόσθεσε: “Γράφτηκαν πράγματα γιατί και η Αποστολία είχε ένα θέμα δικό της, που δεν γνωρίζω καν τι είναι. Μας έμπλεξαν μεταξύ μας, είπαν πως ξεμαλλιαστηκαμε. Μόλις δουν μια γυναίκα πως απαιτεί κάτι για την δουλειά της γίνεται λίγο σεξιστικό. Η αλήθεια είναι πολύ πιο ήσυχη και εντάξει, επαγγελματίες είμαστε. Κάποιες φορές δεν βγαίνουν όλα

Δείτε σε video τι δήλωσε η Demy:

 

Σχόλια