Έφυγε από την ζωή ο πατέρας της Αποστολίας Ζώη βυθίζοντας σε θλίψη την κόρη του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ανάβει φωτιές η Αποστολία Ζωή με το μαγιό της

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της περνά η Αποστολία Ζώη, καθώς η νικήτρια του Nomads έχασε τον πατέρα της, Γιώργο Καλαμπούκα.

Ο 71χρονος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του.

Η τραγουδίστρια είχε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της και αυτό φάνηκε και από τη συγκινητική αφιέρωση που έκανε στο Instagram λίγο μετά την έξοδό της από το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είχε γράψει:

“Ευχαριστώ το 2017 που σε κράτησε κοντά μου και μπόρεσα να μάθω ακόμα περισσότερες πολύτιμες ιστορίες σου , ν’ακουσω τις όμορφες συμβουλές σου , να γελάσω , να θυμηθώ τα παλιά και να μάθω οικογενειακά μυστικα ..Αυτό που ζητάω απ’τον Άγιο Βασίλη για το 2018 ειναι να μπορώ να είμαι δίπλα σου ,να σ’αγκαλιαζω ,να σε φροντίζω ,να σου δίνω δύναμη ,να σου ανταποδώσω λίγα από αυτά που έχεις κάνει εσύ για μένα τόσα χρόνια ,να στέκομαι περήφανα στο πλάι σου και να βάλουμε στόχο να φτάσουμε χέρι χέρι μέχρι το 2019..
Σ’αγαπώ μπαμπά μου..”

Έφυγε από την ζωή ο πατέρας της Αποστολίας Ζώη

Ευχαριστώ το 2017 που σε κράτησε κοντά μου και μπόρεσα να μάθω ακόμα περισσότερες πολύτιμες ιστορίες σου , ν’ακουσω τις όμορφες συμβουλές σου , να γελάσω , να θυμηθώ τα παλιά και να μάθω οικογενειακά μυστικα ..Αυτό που ζητάω απ’τον Άγιο Βασίλη για το 2018 ειναι να μπορώ να είμαι δίπλα σου ,να σ’αγκαλιαζω ,να σε φροντίζω ,να σου δίνω δύναμη ,να σου ανταποδώσω λίγα από αυτά που έχεις κάνει εσύ για μένα τόσα χρόνια ,να στέκομαι περήφανα στο πλάι σου και να βάλουμε στόχο να φτάσουμε χέρι χέρι μέχρι το 2019.. Σ’αγαπώ μπαμπά μου.. #family

A post shared by Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) on

Σχόλια