Ζήνα - Θεοφάνους - Tamta - Μαραντίνης: Στο νέο τρέιλερ του X-Factor Greece
Τα live του X-Factor φτάνουν σιγά σιγά προς το τέλος τους, με μόλις δύο ακόμα να υπολείπονται για την ανάδειξη του νικητή του talent show.

Οι STEREO SOUL από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη, η Τάνια Μπρεάζου από την ομάδα της Τάμτα και ο Ανδρέας Λέοντας και ο Ίαν Στρατής από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους, είναι οι τέσσερις φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Νικητή του “Χ-Factor”.
Μετά την αποχώρηση της Νωαίνας στο 8ο live, η Πέγκυ Ζήνα πλέον δεν διαθέτει κάποιον παίκτη στην ομάδα της, με την ίδια να δημοσιεύει στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα για την εμπειρία της στο τηλεπαιχνίδι.

Διαβάστε την ανάρτησή της:
“Τώρα που αυτό το όμορφο για όλους μας ταξίδι πλησιάζει στο τέλος του, έχω αντιληφθεί πόσο πολύ θα μου λείπει.
Θα μου λείπει η σκληρή δημιουργική δουλειά με τα παιδιά της ομάδας μου.
Θα μου λείπει η αγωνία με την παραγωγή για να βρούμε τους καλύτερους, τους πιο ιδιαίτερους τρόπους, τις πιο ανατρεπτικές ιδέες ώστε να αντιληφθείτε την αξία των νέων αυτών τραγουδιστών, όλοι εσείς που μας τιμάτε τόσο καιρό, ως φανατικοί τηλεθεατές του show.
Θα μου λείπει του χιούμορ και καλοσύνη όλου του τεχνικού προσωπικού, των ανθρώπων του ΣΚΑΙ που πάντα έκαναν τα αδύνατα δυνατά ώστε να λειτουργούν όλα με ένα πολύ υψηλό συντελεστή αισθητικής.
Θα μου λείπουν τα πειράγματα μεταξύ μας στην επιτροπή, ακόμα και οι έντονες διαφωνίες μας.
Έγινε ένα έντονο κομμάτι της ζωής μου το X Factor.
Θα μου λείπει πολύ.
Πιστέψτε με.
Και έτσι θέλω να το φωνάξω, να το καταθέσω, να το μοιραστώ. Και να κάνω ένα δώρο, ένα πολύ δικό μου δώρο.
Σε όλους αυτούς τους καινούριους φίλους και συνεργάτες που αγάπησα και με αγάπησαν πολύ, αλλά και σε όλους εσάς που νιώθω πως ξανασυστηθήκαμε, ξαναγνωριστήκαμε και συνεχίζουμε παρέα να ενώνουμε τις ψυχές μας μέσα από τη μουσική μου.
Τα υπόλοιπα, την Παρασκευή που μας έρχεται..
Όπως ξέρουμε εμείς τόσα χρόνια..
Με το δικό μας τρόπο.
Σας αγαπάω πολύ και σας ευχαριστώ για την πολύ μεγάλη σας στήριξη.
Πέγκυ”

Σχόλια