Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα του X FACTOR που θα γίνει σήμερα στις 21.00 από το κανάλι του OPEN.

Το μουσικό ταξίδι για την ανάδειξη του νέου αστεριού της μουσικής βιομηχανίας θα ξεκινήσει σήμερα και τον δύσκολο ρόλο των κριτών έχουν αναλάβει η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Χρήστος Μάστορας.

Από την σκηνή του X FACTOR δεν θα μπορούσε να λείπει η Δέσποινα Βανδή, την οποία φέτος θα απολαύσουμε στον ρόλο της παρουσιάστριας. Την δράση στο backstage θα μας μεταφέρει ο ετοιμόλογος Άρης Μακρής.

Μια μέρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα, το μεσημέρι της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η avant premiere του πρώτου επεισοδίου του X FACTOR.

Στο κατάμεστο Μικρό Παλλάς στο κέντρο της Αθήνας έγινε η προβολή του πρώτου επεισοδίου του X FACTOR παρουσία πλήθους δημοσιογράφων, στελεχών του τηλεοπτικού σταθμού OPEN και των πρωταγωνιστών του σόου.

To κοινό απόλαυσε το επεισόδιο, γέλασε, συγκινήθηκε και χειροκρότησε τα performances στις οντισιόν, με το πρώτο επεισόδιο του X FACTOR να δίνει το στίγμα πως φέτος θα μας συστήσει νέους καλλιτέχνες που έχουν το χάρισμα και τη δυναμική να ξεχωρίσουν, να κατακτήσουν μια θέση στη μουσική βιομηχανία και να γίνουν τα επόμενα «αστέρια» της.

Μετά την προβολή ακολούθησε brunch στο Pasaji στη στοά Σπυρομήλιου, όπου οι κριτές και οι παρουσιαστές του X FACTOR συνομίλησαν σε χαλαρή ατμόσφαιρα με τους δημοσιογράφους.

Η Μάχη Ξεκινά σήμερα στις 21.00 στο OPEN.

 

Σχόλια