Πέγκυ Ζήνα 2night show
Η Πέγκυ Ζήνα θα ερμηνεύσει έργα του Μίκη Θεοδωράκη σε μια σειρά συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν φέτος το καλοκαίρι.

Η ίδια ανακοίνωσε αυτή τη συνεργασία με τον Μεγάλο μουσικοσυνθέτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας “Μ’ ευγνωμοσύνη δέχομαι τα δώρα της ζωής…”, ενώ μίλησε και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show” για την τιμή που νιώθει με αυτή τη συνεργασία.

Μ’ευγνωμοσυνη δέχομαι τα δώρα της ζωής…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Peggy Zina (@peggyzina_official) στις

“Μιλάμε για τον πατέρα του ελληνικού τραγουδιού στο έθνος μας. Αυτή η ευλογία πώς μου έτυχε; Αυτός ο μεγάλος δημιουργός, που τραγούδια του έχουν τραγουδήσει οι μεγαλύτεροι λαϊκοί τραγουδιστές και όχι μόνο! Αυτά είναι τα ”γαλόνια” μου. Είμαι χαρούμενη για όσα έχω κάνει, αλλά αυτά είναι τα ”γαλόνια” μου. Λέω ευχαριστώ στον Θεό που κάνω αυτή τη δουλειά. Η ευλογία λοιπόν με τον Μίκη Θεοδωράκη, ξεκίνησε από μία πρόταση που μου έκανε η κόρη του Μίκη, η Μαργαρίτα. Πριν γνωρίσω τον Μίκη. Ποιος δεν θέλει να πει τα μεγαλύτερα τραγούδια που υπάρχουν στην Ελλάδα;” δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ συνέχισε:
Αγαπάει πολύ τα λαϊκά τραγουδιά του. Γιατί θεωρεί ότι ακόμα και αν κάποια άλλα τραγούδια τα θαύμασε περισσότερο ο κόσμος, τα λαϊκά του τραγούδια τα αγάπησε. Αυτή είναι η διαφορά που πιστεύει ο Μίκης Θεοδωράκης μεταξύ του έντεχνου και του λαϊκού. Ότι το έντεχνο πολλές φορές το θαυμάζεις, το λαϊκό το αγαπάς!”

Δείτε το βίντεο:

Παράλληλα, δημοσιοποίησε και την αφίσα των συναυλιών που θα έχουν ως τίτλο “Η Πέγκυ Ζήνα τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη”, όπου θα συμμετέχουν μαζί της και οι: Παναγιώτης Πετράκης, Παναγιώτης Καραδημήτρης και Γιακίνση Λάγιου.

 

…❤️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Peggy Zina (@peggyzina_official) στις

Σχόλια