Ο Βασίλης Καρράς αποκαλύπτει την αιτία που τον ώθησε να απέχει από το τραγούδι για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Βασίλης Καρράς αποκαλύπτει

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και στον Γιώργο Πράτανο, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Ο Βασίλης Καρράς αποκαλύπτει

“Μεταξύ του 1999 και του 2001. Είχα σταματήσει για ενάμιση χρόνο. Είχα δει πως κάτι πάει στραβά στη ζωή μου, στην καριέρα μου και έπρεπε να ηρεμήσω για να τα δω όλα αυτά με μια ματιά. Αποτραβήχτηκα. Αυτό που δεν έβλεπα τελικά τόσα χρόνια ήταν οι πισώπλατες μαχαιριές. Τελικά θέλει ένα χαμόγελο κι ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη από καρδιάς. Αν περάσεις στο επόμενο επίπεδο, την εκδίκηση, δεν κερδίζεις τίποτε. Κι εσύ ματώνεις και ο άλλος ματώνει. Άρα με ένα ωραίο χαμόγελο, με μια ωραία συζήτηση μπορούν όλα να λυθούν. Δεν χρειάζονται μαχαίρια”.

Ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για τα άτομα που τον στηρίζουν και του δίνουν δύναμη να συνεχίσει.

“Η οικογένειά μου μόνο, αγόρι μου. Κανείς άλλος. Ξέρεις, γενικά, εμείς οι καλλιτέχνες –από όσους γνωρίζω απέξω απέξω– περνάμε τέτοιες κρίσεις. Θεωρώ πως κάθε άνθρωπος έχει κρυμμένα πράγματα μέσα του. Όταν βάλεις τα πράγματα κάτω, τα εξετάσεις και δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, μπορεί να φτάσεις να τον φτύσεις κιόλας. Ο άνθρωπος που τραγουδάει και γράφει δεν μπορεί να έχει κακία μέσα του. Δεν μπορεί να έχει ψυχούλα μαύρη”.

Να θυμίσουμε πως ο Βασίλης Καρράς κατόρθωσε να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Ο λόγος είναι το ότι κατάφερε να γεμίσει το στάδιο Arena στη Σόφια με 17.000 άτομα, κάτι το οποίο δεν είχε καταφέρει ποτέ ξανά κανένας άλλος καλλιτέχνης.

Πέρα από το sold out όμως, έξω από το γήπεδο υπήρχαν ακόμα 5.000 άτομα που δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο και περίμεναν έχοντας την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να μπουν.

Έτσι, ο Βασίλης Καρράς κατάφερε να γίνει ο πρώτος Ευρωπαίος που μπόρεσε να γεμίσει το εν λόγω στάδιο στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας.

Σχόλια