Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας από τους κορυφαίους και πιο αγαπητούς καλλιτέχνες και πριν λίγες ημέρες παρουσίασε το βιβλίο του, με τίτλο “Από την αποθέωση της Ανατολής…στο χειροκρότημα της Δύσης”.

vivlio_karras

Πρόκειται για μια μουσική διαδρομή που ξεκινά «Από την αποθέωση της Ανατολής» και φτάνει «…στο χειροκρότημα της Δύσης».

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία και μέσα περιλαμβάνει στίχους από τα 141 τραγούδια που έγραψε και τραγούδησε ο Βασίλης Καρράς καθώς και καταγραφή της καλλιτεχνικής διαδρομής του.

Μέσα θα βρείτε φωτογραφικό υλικό από την 40χρονη καριέρα του καθώς και άγνωστες πτυχές του καλλιτέχνη.

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε με μεγάλη επιτυχία και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς δήλωσε: “Καμια φορά γνωρίζουμε έναν άνθρωπο και δεν γνωρίζουμε τις πτυχές που κρύβει μέσα του. Καιρός είναι όλοι οι καλλιτέχνες να βγάζουν και να δείχνουν την ψυχούλα τους προς τα έξω και τι κρύβουν μέσα τους”.

Όπως αποκαλύφθηκε η ιδέα γεννήθηκε μετά την απόφαση δημιουργίας ενός σωματείου με σκοπό την ίδρυση της στεγης καλλιτεχνων Β. Ελλαδας. Όλα τα έσοδα του βιβλίου θα διατεθούν για να δημιουργηθεί “Η στέγη του καλλιτέχνη”.

Στόχος είναι να βγει μια συνδρομή για αναξιοπαθούντες καλλιτέχνες και κυρίως για εκείνους που είναι μεγαλύτερης ηλικίας, πέρασαν από τα μαγαζιά και μεγαλώνοντας βρέθηκαν σε μια οικονομική δυσκολία.

Μάθετε περισσότερα για το βιβλίο του Βασίλη Καρρά στο video που ακολουθεί:

Σχόλια