Βανέσα Αδαμοπούλου και Έλενα Ακρίτα φαίνεται πως κοντραρίστηκαν λιγάκι.

Βανέσσα Αδαμοπούλου

Ένα κείμενο της Έλενας Ακρίτα με τίτλο «Η Επίδαυρος και ο Ντάνος του “Survivor”», που δημοσιεύτηκε στη στήλη της δημοσιογράφου σε καθημερινή εφημερίδα, στάθηκε αφορμή για ένα απίθανο σχόλιο από την πλευρά της τραγουδίστριας Βανέσας Αδαμοπούλου, η οποία είδε το όνομά της να συμπεριλαμβάνεται στο άρθρο.

«Ο τίτλος της ψιλογκόσιπ ιστοσελίδας ήταν “Οι διάσημοι στο Φεστιβάλ Επιδαύρου”. Κλικάρει η κατίνα μέσα μου να δει τους πυλώνες του πολιτισμού κι οι βασικοί παίκτες είναι “ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τη Νατάσα Καλογρίδη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Τζένη Μπότση, η Σάσα Σταμάτη και η Βανέσα Αδαμοπούλου”.

Βανέσα Αδαμοπούλου και Έλενα Ακρίτα σε κόντρα;

Κάποιους τους ήξερα κι από χτες, κάποιους τους μαθαίνω σήμερα: η Νατάσα Καλογρίδη είναι η συνοδός του Λυκουρέζου, η Σάσα Σταμάτη επιτυχημένη παρουσιάστρια, η Βανέσα Αδαμοπούλου θα σας γελάσω. Και -επειδή το Ίντερνετ είναι πηγή γνώσης- ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι, λέει, ο Ντάνος του “Survivor”» έγραψε με τον γνωστό καυστικό τρόπο της η Έλενα Ακρίτα και συνέχισε θίγοντας ορισμένα -κατά τη γνώμη της- κακώς κείμενα στις παραστάσεις του αρχαίου θεάτρου, που μαζεύουν πλέον «κατά φαντασίαν ημιδιασήμους τζαμπατζήδες».

Η Βανέσα Αδαμοπούλου, λοιπόν, η οποία βρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Αχαρνής», όπου παίζει και ο σύζυγός της Ιωάννης Παπαζήσης, μάλλον ένιωσε θιγμένη, όπως αναφέρει η εφημερίδα espresso και δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει στην κριτική της Έλενας Ακρίτα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook: «Αξιότιμη κ. Έλενα Ακρίτα, θα ήθελα να απολογηθώ, σε σας προσωπικά, που παρακολούθησα, ως “επίσημη προσκεκλημένη” στην Επίδαυρο, την παράσταση “Αχαρνής”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο σύζυγός μου».

Σχόλια