Η Δέσποινα Βανδή για το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ στο Discovery Channel "Έπρεπε να τους κάνουμε μήνυση"

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην εκπομπή “Τετ α Τετ” του Τάσου Τρύφωνος στο κανάλι ΡΙΚ1, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ που έκανε το Discovery Channel πριν από λίγα χρόνια για τη Δέσποινα Βανδή και το Ντέμη Νικολαίδη, παρουσιάζοντας τους ως πλούσιους.

“Ένας από τους λόγους που μου έκανε πολύ κακό στη γνώμη που σχημάτισε ο κόσμος για μένα ήταν αυτή η εκπομπή. Έλεγα στον Ντέμη «πρέπει να τους κάνουμε μήνυση» και μου έλεγε «τώρα μην ασχολείσαι, θα ξεχαστεί”, αποκάλυψε αρχικά η Δέσποινα. Στη συνέχεια συμπλήρωσε:

“Η εκπομπή που μας προτάθηκε τότε ήταν ‘Made in Europe; και μας πλησίασαν και μας είπαν ότι κάνουν αφιερώματα σε ανθρώπους που είναι δημοφιλείς μέσα από την δουλειά τους στην χώρα τους κι έχουν κάνει και δύο πράγματα πέρα από αυτή (…) Εκείνο το απόγευμα που κάθισα στην τηλεόραση και ξαφνικά βλέπω «Rich and Famous» αντί για “Made in Europe”, ξέρεις πώς είναι τα μοντάζ, μια μονταρισμένη εκπομπή, αλλά αντί άλλων… Καλέ, εμείς το σπίτι που μέναμε το νοικιάζαμε, δεν ήταν καν δικό μας. Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς μέσα στους «Rich and Famous»; Αντί να πάνε στους πραγματικά πλούσιους της Ελλάδας; Ήταν τρομακτικό! Έπαθα σοκ, αλλά αν είχα καταλάβει το πόσο κακό μου είχε κάνει, θα τους είχα κυνηγήσει πραγματικά κι ας διαφωνούσε ο Ντέμης που μου έλεγε “άστο” και “μη δίνεις σημασία”. Ήταν κακό!”

Θυμηθείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=yjS5rBjfrsI

Σχόλια