Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την πρεμιέρα του “X-Factor”που θα παρακολουθούμε φέτος από την συχνότητα του OPEN.

Οι πρωταγωνιστές του σόου βρέθηκαν σε μαγαζί στο Κολωνάκι, όπου οι υπεύθυνοι του OPEN διοργάνωσαν ένα ξεχωριστό δείπνο.

Η Δέσποινα Βανδή δεν θα μπορούσε να λείπει από το λαμπερό σόου ταλέντων αλλά αυτή τη φορά δεν θα την δούμε σε ρόλο κριτή.

Η Βανδή που πρωταγωνιστεί στο πρώτο trailer της εκπομπής θα παρουσιάζει το X-Factor και δηλώνει ενθουσιασμένη με την νέα της… αρμοδιότητα αν και παραδέχεται πως θα της είναι δύσκολο να μην κάνει και εκείνη την δική της κριτική.

X-Factor: Η κριτική επιτροπή

Στο φετινό X-Factor την κριτική επιτροπή θα αποτελούν ο Γιώργος Θεοφάνους, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Χρήστος Μάστορας και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Χρήστος Μάστορας και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος μίλησαν για το πολυαναμενόμενο talent show στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. 

Η Μελίνα Ασλανίδου δήλωσε πως θα της λείπει ως κριτής η Δέσποινα Βανδή.

Ο Χρήστος Μάστορας θα κρίνει πάντα καλοπροαίρετα και με την καρδιά του όπως είπε, ενώ μιλώντας για τον αυστηρό της παρέας… όλοι αναφέρθηκαν στον Γιώργο Θεοφάνους.

Ο Θεοφάνους από την μεριά του είπε πως νιώθει “σαν τον δολοφόνο που επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος” και συμπλήρωσε πως με τα λεφτά που έχει δώσει σε ψυχολόγους έχει αλλάξει κάτι το οποίο μάλλον θα δούμε στην κριτική του.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος είπε πως θα είναι σκληρός αλλά δίκαιος κριτής.

Τέλος, στο backstage του show θα είναι ο Άρης Μακρής.

Ακούστε τις πρώτες δηλώσεις από την κριτική επιτροπή του X-Factor:

Σχόλια