Βανδή collection ρούχων
Η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της στο περιοδικό In Style, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη νέα συλλογή ρούχων που υπογράφει η ίδια.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως είναι λάτρης της μόδας και γι’ αυτό δέχτηκε να παρουσιάσει και το φετινό MadWalk 2016 by Aperol Spritz:
“Ανέκαθεν μου άρεσε να παρακολουθώ τις τάσεις της μόδας και τις δημιουργίες των σχεδιαστών. Η μουσική, από την άλλη, είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Τι πιο όμορφο, λοιπόν, από το συνδυασμό αυτών των δύο!”
Ενώ, στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Sergey Lazarev, φετινό εκπρόσωπο της Ρωσίας στη Eurovision, ο οποίος τραγούδησε κατά την παρουσίαση της προσωπικής της κολεξιόν στο μουσικό event:
“Τον Lazarev τον γνώρισα τα τελευταία χρόνια, έχουμε βρεθεί αρκετές φορές, έχουμε ανταλλάξει απόψεις για τη μουσική και για τα τηλεοπτικά shows. Ο Lazarev θα συμμετάσχει φέτος στη Εurovision εκπροσωπώντας τη Ρωσία με τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου και, στο πλαίσιο του προμο που κάνει, θέλησε να έρθει στην Ελλάδα σε αυτό το πολύ μεγάλο event. Είναι ιδιαίτερη χαρά μου που τραγούδησε στην πρώτη παρουσίαση των ρούχων μου.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η Δέσποινα Βανδή ασχολείται με τη δημιουργία ρούχων, αλλά σε αυτή τη συλλογή, η τραγουδίστρια ασχολήθηκε με όλες τις διαδικασίες δημιουργίας τους:
Έχω ασχοληθεί προσωπικά με κάθε ρούχο της συλλογής, έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στη δημιουργία του, από την επιλογή του υφάσματος μέχρι τον έλεγχο του ραψίματος. Είναι μια διαδικασία που μου αρέσει πολύ και κάθε κομμάτι έχει να κάνει απόλυτα με το προσωπικό μου γούστο, τη δική μου αισθητική.”

Τέλος, ποια κομμάτι από τη συλλογή της ξεχωρίζει;
“Μου είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιο, αλλά έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα φορέματα και τις φούστες. Θεωρώ ότι πάντα κολακεύουν και κάνουν μια γυναίκα να ξεχωρίζει. Μπορεί κι εγώ στην καθημερινότητα μου να προτιμώ το πιο casual look αλλά είναι καλό να μην ξεχνάμε ότι είμαστε γυναίκες. Εμένα πάντα μου τραβάει το βλέμμα μια καλοντυμένη γυναίκα.”

 

Σχόλια