Κυκλοφόρησαν τα τρία video clip της Demy. Τα τρία υποψήφια τραγούδια της Demy για τη φετινή Eurovision απέκτησαν εικόνα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου.

τα τρία τραγούδια της Demy

Η γνωστή τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision και σε λίγο θα ξέρουμε τι απεφάνθη το κοινό μέσω της ψηφοφορίας του televoting. Ποιο κομμάτι από τα τρία υποψήφια θα ερμηνεύσει η νεαρή τραγουδίστρια στο Κίεβο. Η Demy ήταν απαστράπτουσα με ένα λαμπερό maxi φόρεμα, και ένα εξίσου λαμπερό μακιγιάζ που τόνιζε τις γωνίες της, αλλά και τα πανέμορφα μάτια της.

Τα τρία video clip της Demy

Τα τρία video clip της Demy που είδαμε στον τελικό της 6ης Μαρτίου, είναι τα παρακάτω:

  1. Angels  

2.  This is love

3. When The Morning Comes Around

Τη μουσική όλων των κομματιών έχει γράψει ο γνωστός μουσικός συνθέτης, Δημήτρης Κοντόπουλος. Το This is love ήταν το κομμάτι που είχε διαρρεύσει για λίγο, αλλά ευτυχώς κατέβηκε αμέσως. Τους στίχους έχουν γράψει η Romy Papadea, αδερφή της Demy, και ο John Ballard. Πρόκειται για μπαλάντα με dance κορύφωση.

Το When The Morning Comes Around είναι ένα κλασικό ποπ ροκ τραγούδι, πολύ ραδιοφωνικό που τους στίχους τους έχει γράψει η Romy Παπαδέα. 

Τέλος το Angels είναι μια power bit μπαλάντα αμερικάνικου τύπου, σε στίχους του John Ballard . Μένει να δούμε τι θα επιλέξει το κοινό.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού που θα επιλεγεί υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Τα video clip φέρουν την υπογραφή του Γιάννη Παπαδάκου. Τα γυρίσματα έγιναν στην Οδησσό, μια παραθαλάσσια πόλη με γραφικά τοπία και έντονο το στοιχείο του Ελληνισμού.

Στην παρουσίαση του εθνικού τελικού ήταν ο δημοφιλής ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά. Επίσης υπήρξε ανταπόκριση με Έλληνες ομογενείς που ψήφιζαν κι αυτοί, από το Βέλγιο, την Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Νυρεμβέργη και το Μόναχο από τη Γερμανία, την Αρμενία, τη Βιέννη από την Αυστρία και φυσικά τους ομογενείς μας στην χώρα διεξαγωγής του φετινού διαγωνισμού, Ουκρανία.

αλλά και με σημαντικούς Έλληνες Eurostars, όπως η μοναδική νικήτρια για τη χώρα μας, το 2005, Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, οι Argo, αλλά και ξένοι, όπως η Άνι Λόρακ, ο Sergey Lazarev, ο Φίλιπ Κίρκοφ. Επίσης ο Αντώνης Καφετζόπουλος, Δέσποινα Βανδή, ο πατέρας της, Επαμεινώνδας . Η Demy δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης από τις γλυκές ευχές όλων.

Το κοινό ψηφίζει ως εξής:

Οι τηλεθεατές εντός Ελλάδος, θα μπορούν να ψηφίσουν με δύο τρόπους: μέσω τηλεφωνικής κλήσης από σταθερό τηλέφωνο ή μέσω γραπτού μηνύματος από κινητό τηλέφωνο.

Ειδικότερα:

– Η ψηφοφορία μέσω τηλεφωνικής κλήσης γίνεται καλώντας τον αριθμό 901.901.40 ΧΧ , προσθέτοντας τον αριθμό του τραγουδιού της επιλογής μας, όπως αυτός θα εμφανίζεται στην οθόνη κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

– Η ψηφοφορία μέσω γραπτού μηνύματος γίνεται γράφοντας τον αριθμό προτίμησης του τραγουδιού, όπως αυτός θα εμφανίζεται στην οθόνη κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης και κάνοντας αποστολή στον αριθμό 54340.

Και στις δύο περιπτώσεις η χρέωση είναι 0,62€ ανά κλήση/SMS συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Τα τηλέφωνα υποστήριξης για το κοινό είναι: τα 2111885586 και  2118001524

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, παρουσιάστηκαν δυο ακόμα συμμετοχές με το τραγούδι τους: ο Ηοvig που εκπροσωπεί την Κύπρο, με το τραγούδι «Gravity» και οι Sunstroke Project, εκπρόσωποι της Μολδαβίας, με το τραγούδι «Ηey Mama».

τα τρία video clip της Demy

Σχόλια