Το This is love είναι ένα από τα υποψήφια τραγούδια που θα ερμηνεύσει η DEMY και θα διαγωνισθούν στον εθνικό τελικό, στις 6 Μαρτίου από το κρατικό κανάλι της ΕΡΤ. Το εν λόγω κομμάτι, όμως, διέρρευσε στο διαδίκτυο, αλλά με την έγκαιρη επέμβαση των ιθυνόντων κατέβηκε αμέσως.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως το βίντεο που αναρτήθηκε στο ίντερνετ, εμπεριείχε το demo και μερικά στιγμιότυπα από το video clip, όχι την τελική μορφή του κομματιού και του clip.

Ωστόσο, μπορέσαμε να καταλάβουμε ότι πρόκειται για μια μπαλάντα με έντονα τα ποπ στοιχεία, ενώ όπως γνωρίζουμε ήδη, τα γυρίσματα του video clip έγιναν λίαν προσφάτως στην Οδησσό, μια παραθαλάσσια πόλη της Ουκρανίας με γραφικά τοπία και έντονο το στοιχείο του Ελληνισμού.

Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα των video clip

This is love

Το This is love θα συμμετέχει κανονικά στον εθνικό τελικό

Η είδηση της εν λόγω διαρροής έκανε τον γύρο του διαδικτύου, αλλά ευτυχώς το περιστατικό δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, με δεδομένο ότι υπήρχαν δημοσιεύματα που εξέφρασαν φόβους, ότι μπορεί να αποκλειστεί το συγκεκριμένο κομμάτι από τον ελληνικό τελικό, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει τελικά και το This is love θα ερμηνευθεί κανονικά από την DEMY. Έτσι το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει, μέσω televoting, ποιο από τα τρία κομμάτια θα πάρει μαζί τις στις αποσκευές της η γνωστή performer για ταξίδι της το Κίεβο, στα μέσα Μαΐου.

Τη μουσική σύνθεση και παραγωγή του κομματιού έκανε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, όπως και στα υπόλοιπα κομμάτια, ενώ τους στίχους του This is love, έγραψε η αδερφή της DEMY, Romy Papadea και ο John Ballard. 

Οι τίτλοι των υποψήφιων τραγουδιών που θα ακούσουμε στον τελικό της 6ης Μαρτίου, στις 10 το βράδυ είναι οι παρακάτω:

1.When The Morning Comes Around
2. Angels
3. This Is Love

Δείτε εδώ το αφιέρωμα του GGM για την DEMY 

Σχόλια