Στην εκπομπή της ΕΡΤ10 στην Ενημέρωση” πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις της Demy για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Οι πρώτες δηλώσεις της Demy

Η πριγκίπισσα της ποπ μίλησε για την συμμετοχής της στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2017.

 

Η Demy από το 2011 μας έχει χαρίσει πολλές μουσικές επιτυχίες και συνεχώς έχει ανοδική πορεία. Έχει στο δυναμικό της δυο προσωπικούς δίσκους, εκ των οποίων ο ένας έχει γίνει πλατινένιος και ο άλλος χρυσός. Εδώ και πάρα πολύ καιρό εξέφραζε την επιθυμία της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό στην Ευρώπη. Ωστόσο έλεγε πως δεν ήταν ακόμη η κατάλληλη στιγμή.

Θα διεξαχθεί ένας Ελληνικός τελικός στον οποίο η Demy θα ερμηνεύσει 3 διαφορετικά κομμάτια, όπου το κοινό σε συνδυασμό με την κριτική επιτροπή θα ψηφίσει και θα αποφασίσει ποιο θα στείλουμε στο Κίεβο.

Αποκάλυψε μάλιστα πως και τα 3 κομμάτια θα είναι σε αγγλικό στίχο ενώ τα γυρίσματα των βίντεο κλιπ των κομματιών θα πραγματοποιηθούν στην Οδησσό της Ουκρανίας.

Και τα 3 τραγούδια θα κυμαίνονται σε διαφορετικά στυλ. Από dance κομμάτι μέχρι και μπαλάντα. Ο Ελληνικός τελικός θα λάβει χώρα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.

Ο  μετρ του είδους Δημήτρης Κοντόπουλος θα υπογράψει αποκλειστικά τα 3 αυτά τραγούδια καθώς το ιστορικό του στην Eurovision μόνο επιτυχημένο χαρακτηρίζεται.

Το στήσιμο των κομματιών, την σκηνοθεσία και τις χορογραφίες θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Φωκάς στατιστικά έχουν μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στον μουσικό διαγωνισμό με χαμηλότερη τους θέση την .

Τέλος, ως πρότυπο δήλωσε ότι έχει την Έλενα Παπαρίζου γιατί τη βραδιά του διαγωνισμού η αγαπημένη τραγουδίστρια που μας έφερε το πρώτο βραβείο έδειχνε να μην έχει άγχος πάνω στη σκηνή και να το απολαμβάνει τόσο πολύ, κάτι που και η ίδια έχει σκοπό να κάνει καθώς θεωρεί ότι γενικά είναι τύπος που αγχώνεται αρκετά. Αν και δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πολλά τραγούδια από την ιστορία του διαγωνισμού, ξεχωρίζει το «Euphoria» που κέρδισε το 2012 αλλά και το «Hold me now» που κέρδισε το 1987.

Οι πρώτες δηλώσεις της Demy για την Eurovision 2017

Σχόλια