Τραγουδίστρια έμαθε πως την απατά ο άνδρας της, λίγο πριν βγει στην σκηνή της Eurovision και μετά κατέληξε εσώκλειστη σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

3η πιο επιτυχημένη χώρα στη Eurovision την τελευταία δεκαετία η Ελλάδα!

Δείτε τη συνέντευξη της Γιάννα Τερζής στο GetGreekMusic

Το 1999 η νεαρή τραγουδίστρια Charlotte Nielsen κέρδισε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision εκπροσοπώντας την Σουηδία, με το τραγούδι “Take me to your heaven“.

Εννέα χρόνια μετά επέστρεψε για να διαγωνιστεί και πάλι, αυτή τη φορά με νέο επίθετο, καθώς είχε παντρευτεί. H Charlotte Perrelli με το “Hero” ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του 2008 και για να προωθήσει τη συμμετοχή της πραγματοποίησε μια περιοδεία σε 17 χώρες.

Στο Βελιγράδι δεν την συνόδευσε ο σύζυγος της Nicola, ιδιοκτήτης ιταλικών εστιατορίων στην Στοκχόλμη. Επικαλέστηκε υποχρεώσεις της δουλειάς του και έμεινε πίσω στη Σουηδία μαζί με τους δυο γιους που είχε αποκτήσει με την τραγουδίστρια.

Όσο η Charlotte βρισκόταν στη σερβική πρωτεύοσα, και προετοιμάζονταν για την εμφάνιση της με δεκάδες πρόβες καθημερινά, παρακαλουθούσε ταυτόχρονα online τις εικόνες από το κλειστό κύκλωμα που είχε στο σπίτι της για την ασφάλεια των παιδιών.

Σύμφωνα λοιπόν με τα σουηδικά δημοσιεύματα, οι κάμερες αποδείχθηκαν μοιραίες για τον γάμο της καθώς λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Τραγουδίστρια έμαθε πως την απατά ο άνδρας της, λίγο πριν βγει στην σκηνή της Eurovision και μετά κατέληξε εσώκλειστη σε ψυχιατρικό ίδρυμα. είδε με τα μάτια της τον σύζυγο της να την απατά με μια άλλη γυναίκα.

Όντας επαγγελματίας και έχοντας στις πλάτες της το βάρος της εκπροσώπησης της χώρας της στη Eurovision, θεσμός που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στη Σουηδία, πραγματοποίησε την εμφάνιση της δίχως να καταλάβει κανείς το παραμικρό.

Ωστόσο, έχοντας υπάρξει νικήτρια και με μια συμμετοχή που θεωρούνταν φαβορί, δεν κατάφερε παρά να έρθει μόλις 18η στον τελικό, έχοντας περάσει μετά βίας από τον ημιτελικό.

Γυρνώντας στην πατρίδα της, απογοητευμένη από το πολύ κακό αποτέλεσμα και έχοντας πάρει την απόφαση να χωρίσει, υπέστη νευρικό κλονισμό και νοσηλεύτικε σε ψυχιατρική κλινική.

Τραγουδίστρια έμαθε πως την απατά ο άνδρας της και κλείστηκε σε ψυχιατρείο

Σχόλια