Η Γιάννα Τερζή μιλά αποκλειστικά στο GetGreekMusic για την Eurovision. Η γνωστή τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας φέτος στον δημοφιλέστερο, πανευρωπαϊκό, μουσικό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τον Μάιο στη Λισαβόνα και μας αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε!

Η Γιάννα Τερζή μιλά αποκλειστικά στο GetGreekMusic για την Eurovision

Ο Μιχάλης Οικονομάκος συνάντησε τη Γιάννα Τερζή στα γραφεία της δισκογραφικής της εταιρίας, Panik Records, και εξασφάλισε μια συνέντευξη αποκλειστικά για τους αναγνώστες του GetGreekMusic!

Δείτε τις μεγάλες αποκαλύψεις που έκανε και όλα όσα μας είπε αποκλειστικά

Η Γιάννα Τερζή μιλά αποκλειστικά στο GetGreekMusic για την Eurovision

Yianna Terzi Live

-> https://goo.gl/s36j3V <-Είμαστε #live με την Yianna Terzi Κάντε μας τις ερωτήσεις στα σχόλια #getgreekmusic

Gepostet von GetGreekMusic am Mittwoch, 28. März 2018

Ο 63ος διαγωνισμός της Eurovision βρίσκει την Ελλάδα με ένα ιδιαίτερο τραγούδι, με ελληνικό στίχο και μαγική μελωδία. Το ”Όνειρό Μου” είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη σύμφωνα με τις προτιμήσεις των Eurofan σε όλη την Γηραιά Ήπειρο.

Τα στοιχήματα δείχνουν σταθερά την Ελλάδα μέσα στην 10αδα ενώ τα polls των fans απογειώνουν την Ελληνική συμμετοχή.

Στις προτιμήσεις των fans είμαστε σταθερά μέσα στην πρώτη 5αδα ενώ πολλοί μας δίνουν και την νίκη του διαγωνισμού.

Το τραγούδι μας αποτελεί στην ουσία έναν διάλογο μεταξύ της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Ένα τραγούδι με έντονους βαλκανικούς και Κέλτικους ήχους που ήδη έχει ξεχωρίσει και έχει αγαπηθεί από ξένους και Έλληνες fans.

Το κομμάτι έχει έντονα Βαλκανικά και ethnic στοιχεία σε mid-tempo, ενώ σε κάθε σημείο του αναφέρεται στην Ελλάδα (“Γιατί θέλεις να μ’αλλάξεις…και το μπλε μου να ξεβάψεις”).

Μουσική και στίχους στο κομμάτι υπογράφουν οι Γιάννα Τερζή, Άρης Καλημέρης, Δημήτρης Σταματίου και Μιχάλης Παπαθανασίου.

Σχόλια