Τα βλέμματα όλων αυτές τις ημέρες θα είναι στραμμένα στο Τελ Αβίβ  όπου ξεκινάει η Eurovision! Από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 18 Μάη, που θα γίνει η ανάδειξη της νικήτριας χώρας, εκεί θα χτυπάει η καρδιά της μουσικής!

Σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός στον οποίο διαγωνίζονται η Ελλάδα και η Κύπρος και στις 16 Μαΐου θα διεξαχθεί ο δεύτερος προημιτελικός.

Συνολικά 35 χώρες θα λάβουν μέρος στους 2 ημιτελικούς και οι 20 από αυτές θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου.

Εκεί θα συναντήσουν την Γαλλία, την Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία,την Ιταλία και την διοργανώτρια χώρα, το Ισραήλ.

Η Ελλάδα με το “Better Love” και την Κατερίνα Ντούσκα και η Κύπρος με την Τάμτα και το “Replay” έχουν ήδη ξεχωρίσει και συγκεντρώσει πολύ θετικά σχόλια.

Η Ελλάδα και η Κύπρος που θα διαγωνιστούν, σήμερα στον πρώτο ημιτελικό έχουν κληρωθεί σε πολύ καλές θέσεις.

eurovision_greece

Η Τάμτα θα είναι η πρώτη που θα ανέβει στην σκηνή για τον πρώτο ημιτελικό, ενώ η Κατερίνα Ντούσκα θα εμφανιστεί 16η και θα είναι η προτελευταία εμφάνιση για τον πρώτο ημιτελικό.

Eurovision 2019: Όλα τα τραγούδια των ημιτελικών | Δείτε την σειρά εμφάνισης των χωρών στον πρώτο και δεύτερο ημιτελικό και πάρτε μια γεύση από κάθε τραγούδι!

eurovision-2019-seira-emfanisis

Eurovision: A’ Ημιτελικός – 14 Μαΐου | Ποιες χώρες θα εμφανιστούν

Κύπρος
Μαυροβούνιο
Φινλανδία
Πολωνία
Σλοβενία
Τσεχία
Ουγγαρία
Λευκορωσία
Σερβία
Βέλγιο
Γεωργία
Αυστραλία
Ισλανδία
Εσθονία
Πορτογαλία
Ελλάδα
Σαν Μαρίνο

Τα τραγουδια των χωρών που θα συμμετέχουν στον πρώτο ημιτελικό:

Eurovision: B’ Ημιτελικός – 16 Μαΐου | Ποιες χώρες θα εμφανιστούν

Αρμενία
Ιρλανδία
Μολδαβία
Ελβετία
Λεττονία
Ρουμανία
Δανία
Σουηδία
Αυστρία
Κροατία
Μάλτα
Λιθουανία
Ρωσία
Αλβανία
Νορβηγία
Ολλανδία
Βόρεια Μακεδονία
Αζερμπαϊτζάν

Τα τραγουδια των χωρών που θα συμμετέχουν στον δεύτερο ημιτελικό:

Σχόλια