Ποιο είναι το τραγούδι που μας κόλλησε αυτή την εβδομάδα; Η συντακτική ομάδα του GetGreekMusic σας παρουσιάζει τα τραγούδια που μας έχουν ”τρυπώσει” για τα καλά στο μυαλό μας και το έχουμε συνέχεια στο repeat.

Το τραγούδι που μας κόλλησε αυτή την εβδομάδα

Δες ποιο τραγούδι ταιριάζει με τον χαρακτήρα σου

Το τραγούδι που μας κόλλησε αυτή την εβδομάδα

Είτε από το μακρινό, είτε από το κοντινό παρελθόν, είτε από πρόσφατες κυκλοφορίες. Λαϊκά, ελαφρολαϊκά, pop, rock, urban, hip hop, έντεχνο και ότι άλλο μπορεί να μας ”κολλήσει” στο μυαλό. Τραγούδια που τα ακούμε κάθε μέρα. Από το πρωί στο γραφείο, στο σπίτι, μέχρι και πριν πέσουμε για ύπνο.

Αν θέλεις να ακούς τις πιο έξυπνες μουσικές Playlists, για όλα τα γούστα, για όλες τις ώρες, με περισσότερες από 5.000 επιλογές, γίνε και εσύ ένας από τους Subscribers στο πιο funky and music channel στο Youtube. Το GGM μετρά περισσότερους από 400.000 Subscribers, έλα και συ στην παρέα μας. Κάνε την εγγραφή σου εδώ:

-> https://www.youtube.com/user/GetGreekMusic <-

Μιχάλης Οικονομάκος: Μου άρεσε πολύ από την πρώτη στιγμή που το άκουσα. Αυτές τις μέρες κόλλησα ακόμα πιο πολύ. Ερωτικό, ατμοσφαιρικό και άκρως ρομαντικό. Η ζεστή χροιά της φωνής του Αντώνη Ρέμου απογειώνει το κομμάτι και σε κάνει να θέλεις να το ακούσεις ξανά και ξανά. Υπέροχες νότες που ένωσε ο Γιώργος Σαμπάνης και τις έντυσε με στίχο Νίκος Μωραΐτης.

Γιώργος Μαντάς: Δύσκολη εβδομάδα αυτή. Έφυγε και η Ελισάβετ από το Survivor, αφήστε τα. Ωστόσο και πάλι μου κόλλησε κάποιο τραγούδι. Το “Μην ανησυχείς” του Γιώργου Σαμπάνη έχει κάτι που σου μένει. Αφού το άκουσα καλά καλά το έβαλα και calling tune έτσι γιατί μπορώ!

“Αν εγώ έχω εσένα, δε θέλω κανέναν, αυτό να τους πεις…”

Βίκυ Λέλε: Το τραγούδι που μου κόλλησε αυτή την εβδομάδα είναι λιγάκι παλιό αλλά κάθε φορά που το ακούω με ταξιδεύει  σε κάποιες αναμνήσεις και στιγμές! Νίκος Πορτοκάλογλου σε ένα live μαζί με Ανδριάνα Μπάμπαλη! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

 

Σχόλια