Μετά από αμέτρητες επιτυχημένες σεζόν σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα, πολλές επιτυχίες και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, με πιο πρόσφατες τις sold out εμφανίσεις στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, η Tamta συνεχίζει να εντυπωσιάζει, τόσο με τις διαφορετικές εμφανίσεις της όσο και με τα επαγγελματικά της βήματα.

Tamta

Μια νέα επαγγελματική πορεία πρόκειται να ακολουθήσει η δημοφιλής Tamta, σύμφωνα με τον θεατρικό επιχειρηματία Πάνος Κατσαρίδης, η νέα πρωταγωνίστρια στο μιούζικαλ “Cabaret” που θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, θα είναι η Tamta.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα ενσαρκώσει την Sally Bowles και την ανακοίνωση έκανε ο θεατρικός επιχειρηματίας στα social media.

Tamta

Στο πλευρό της, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ο Ευθύμης Ζησάκης που θα αναλάβει τον ρόλο του συντρόφου της Sally, Clifford Bradshaw. Την σκηνοθεσία του έργου θα αναλάβει ο Σωτήρης Χατζάκης.

Ταυτόχρονα, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται και για τον ρόλο του κριτή στο X Factor. Είναι η μοναδική που διατηρεί την καρέκλα της στο talent show του ΣΚΑΙ από τον προηγούμενο κύκλο.

Σχόλια