Ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά σχήματα της χρονιάς κάνει φινάλε στο Κέντρο Αθηνών.

Πάολα - Κέντρο Αθηνών

Ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα με την Tamta μετά από 5 μήνες sold out εμφανίσεων και αποθέωσης στην Αθήνα μονοπωλώντας τη νυχτερινή διασκέδαση από τον Οκτώβριο ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους.

Το πιο εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα με γενικό concept #Stardome θα συνεχίσει να ξεσηκώνει το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο έως και τις 18 Φεβρουαρίου.
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η μοναδική λαϊκή ερμηνεύτρια μαζί με το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής και μαζί με τους Κωνσταντίνο Κουφός, Τάνια Μπρεάζου και Κασσιανή θα συνεχίσουν να μας απογειώνουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι και το #Stardome Finale το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Ο Σάκης Ρουβάς, πάντα εκρηκτικός, απογείωσε το νυχτερινό κέντρο με τις διαχρονικές του επιτυχίες, τη σπάνια δύναμη σκηνικής του παρουσίας, ενώ δεν έλειψαν οι μουσικές εκπλήξεις επί σκηνής.

Η Πάολα, ανανεωμένη και ιδιαίτερα εντυπωσιακή, ξεσήκωσε το κοινό της με την επιστροφή της, ερμηνεύοντας, μάλιστα, την ολοκαίνουργια επιτυχία της δια χειρός Γιώργου Θεοφάνους, “Θυμός”.

Η Tamta, το λαμπερό fashion icon, με τις μοναδικές ερμηνευτικές δυνατότητες και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις χάρισε ξεχωριστές στιγμές με τραγούδια της κι εμπνευσμένες διασκευές.

Μαζί τους, στη σκηνή του Κέντρου Αθηνών, εμφανίζεται και ο Κωνσταντίνος Κουφός, όπου με τις χορευτικές του επιτυχίες ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη, ενώ το ανερχόμενο αστέρι της ελληνικής ποπ μουσικής σκηνής, η Τάνια Μπρεάζου, έκλεψε τις εντυπώσεις με τις ερμηνείες της.

Φινάλε στο Κέντρο Αθηνών
Το Κέντρο Αθηνών αποτελεί τη νούμερο 1 επιλογή διασκέδασης στην Αθήνα. Φέτος τον χειμώνα, ανακαινίσθηκε αυξάνοντας τη χωρητικότητα του και φιλοξενώντας ένα ανανεωμένο, επιβλητικό stage που εξοπλίστηκε με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας της διασκέδασης για μοναδικές βραδιές γεμάτες χορό, τραγούδι, ρυθμό, ένταση, πάθος.

Λίγο πριν το Φινάλε στο Κέντρο Αθηνών επισκεφθείτε το αγαπημένο μουσικό σχήμα για μια αξέχαστη βραδιά!

 

Σχόλια