Η Μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής ενός ανθρώπου και είναι από τους σημαντικότερους τρόπους έκφρασης του είδους μας.
Μόνο τεράστια οφέλη μπορεί να προσφέρει η μουσική στην ζωή ενός ανθρώπου, τόσο από πνευματικής απόψεως όσο και από νευρολογικής, άλλωστε δεν είναι τυχαίο που έχουν καταγραφεί χιλιάδες έρευνες για την επίδραση της μουσικής στον ανθρώπινο εγκέφαλο και οι περισσότερες καταλήγουν σε εντελώς θετικά αποτελέσματα!

Τι μουσική ακούει το κάθε ζώδιο

Τι μουσική όμως αρέσκεται να ακούει κάθε άνθρωπος; Εδώ ανοίγουμε μια τεράστια συζήτηση στην οποία δεν θα μπορούσαμε να σταματήσουμε να γράφουμε, γι αυτό επιλέξαμε να τοποθετηθούμε με την βοήθεια των άστρων και να σας γράψουμε ποια μουσική ακούει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του!

Τι μουσική αρέσει στο κάθε ζώδιο;

Τι μουσική ακούει το κάθε ζώδιο

Οι Κριοί θέλουν την ένταση στο «τέρμα»!
Ο Κριός ζει μέσα στον ρυθμό και προτιμά τη μουσική που τον «ανεβάζει»! Η ποπ, η τζαζ και η ροκ μπορούν αναμφίβολα να του φτιάξουν τη διάθεση. Ωστόσο, πολλοί Κριοί έχουν αδυναμία και στην κλασική μουσική. Το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο ζώδιο θέλει να ακούει τη μουσική του με την ένταση στο «τέρμα», όποτε αν έχετε στο σπίτι σας έναν Κριό, τότε ίσως θα πρέπει να του κάνετε δώρο ένα ζευγάρι καλά ακουστικά. Και έχουμε και το κατάλληλο τραγούδι για τους Κριούς:

Οι Ταύροι χρειάζονται ατμόσφαιρα!
Οι Ταύροι θέλουν να διασκεδάζουν, ακούγοντας «κεφάτα», ποπ και R&B κομμάτια. Όσον αφορά στη χαλάρωσή τους, προτιμούν μια ατμοσφαιρική βραδιά στο σπίτι κάτω από τους ήχους των Blues. Γι’ αυτό και πολλές φορές θα τους δείτε να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική σε ηχεία και ακουστικά, χαλαρώνουν και απολαμβάνουν την μουσική! Αυτό είναι το τραγούδι που προτείνουμε στους Ταυρους:

Αφήστε τους Διδύμους να χορέψουν!
Οι Δίδυμοι αγαπούν τη χορευτική μουσική! Ο χορός, τους κάνει καλό και τους φτιάχνει τη διάθεση, ωστόσο, η συνήθειά τους να ακούν δυνατά μουσική μπορεί να γίνει σε κάποιες περιπτώσεις ελαφρώς ενοχλητική. Βέβαια έχουν και την άλλη τους πλευρά που δεν θέλουν να ακούν καθόλου χορευτική μουσική αλλά εμείς θα μείνουμε σε αυτή τους την πλευρά, που είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική! Πάρε και εσύ το τραγουδάκι σου Δίδυμε!

Κλασικά κομμάτια για τους ευαίσθητους Καρκίνους.
Ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και ευφάνταστοι, οι Καρκίνοι αγαπούν τα παλιά και κλασικά μουσικά κομμάτια. Τους αρέσει, μάλιστα, να ακούν τραγούδια που τους ταξιδεύουν στο παρελθόν τους, οπότε μην απορήσετε αν τους δείτε να ακούν απορροφημένοι μουσική και να βουρκώνουν ή να χαμογελούν γλυκά. Είναι ένας τρόπος έκφρασης για εκείνους! Καρκινάκια σας καταλαβαίνουμε!

Ναι, τα Λιοντάρια είναι πάντα έτοιμα για πάρτι!
Έχουν αυτοπεποίθηση και τους αρέσει να τραβούν την προσοχή γι’ αυτό συχνά θα δείτε τα Λιονταράκια να τραγουδούν δυνατά τα αγαπημένα τους τραγούδια σε κάποιο καραόκε πάρτι ή να χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής που προτιμούν. Ξέρουν άλλωστε πως να συγκεντρώνουν πάνω τους την προσοχή και ακόμα και με την μουσική που τους αρέσει, ξεχωρίζουν!

Οι Παρθένοι χρειάζονται μουσική για χαλάρωση.
Οργανωτικοί και ιδιαίτερα αναλυτικοί, οι Παρθένοι έχουν ανάγκη από μουσική που τους ηρεμεί. Αν έχετε Παρθένους στη ζωή σας, προτείνεται τους να ακούσουν ήρεμη μουσική για να χαλαρώσουν και να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις τους! Παρθένε, έχουμε για σένα το κατάλληλο τραγούδι!

Οι Ζυγοί θέλουν να ακούν παντού τα πιο ερωτικά τραγούδια.
Κυβερνήτης του Ζυγού είναι ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη. Το γεγονός αυτό ίσως εξηγεί την προτίμησή τους στη ρομαντική μουσική. Ναι, οι Ζυγοί είναι εκείνοι οι τύποι που μένουν μέχρι το πρωί στην παραλία, ακούγοντας τα πιο ερωτικά κομμάτια από το φορητό ηχείο τους.

Οι Σκορπιοί ψάχνουν για τη μουσική που θα τους «αγγίξει».
Το πάθος χαρακτηρίζει τους Σκορπιούς οι οποίοι προτιμούν να ακούν μουσική που τους «γεννά» βαθιά συναισθήματα. Τζαζ, R&B, techno, electro, ροκ: Οι Σκορπιοί ακούν με ευχαρίστηση πολλά είδη μουσικής, αρκεί να τους «αγγίζουν».

Έθνικ μουσική… για τους Τοξότες!
Οι Τοξότες είναι τύποι που λατρεύουν τα ταξίδια και την περιπέτεια γι’ αυτό και τους αρέσει να ακούν μουσική απ’ όλον τον κόσμο. Ετοιμάστε για εκείνους μια λίστα με κομμάτια από διάφορες χώρες! Θα ενθουσιαστούν! Επίσης λατρεύουν τις συναυλίες και ειδικά αν μπορούν να ταξιδέψουν γι αυτές.

Οι Αιγόκεροι έχουν τα… «κολλήματά» τους!
Οι Αιγόκεροι προτιμούν την παραδοσιακή μουσική και θέλουν να ακούν ξανά και ξανά τους ήχους με τους οποίους μεγάλωσαν. Ξέρουμε το πόσο παραδοσιακοί είναι άλλωστε! Επίσης τους αρέσει να εμπνέονται από την μουσική και να κάνουν πράγματα αφού είναι οι πιο φιλόδοξοι του ζωδιακού!

Υδροχόοι, οι εναλλακτικοί!
Οι Υδροχόοι είναι επαναστατικά πνεύματα γι’ αυτό και πολλές φορές θέλουν να ξεχωρίζουν, ακούγοντας εναλλακτικά είδη μουσικής. Είναι ελεύθερα πνεύματα και δεν το κρύβουν!

Τα ψαράκια θέλουν μουσική που τα «ταξιδεύει».
Τέλος, όσον αφορά στους Ιχθύες, αξίζει να σημειώσουμε πως προτιμούν συνήθως τα χορευτικά κομμάτια καθώς και ότι η μουσική είναι για εκείνους ένας τρόπος «διαφυγής» από την πραγματικότητα και γενικά προτιμούν τραγούδια που τους ταξιδεύουν και τους ηρεμούν.

Σε όποιο ζώδιο και αν ανήκετε να θυμάστε πως η μουσική κάνει καλό και βοηθάει σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεστε!

Πηγή πληροφοριών για τα ζώδια: Astrology.gr

Σχόλια