Θεοφάνους και Χατζηνάσιος συνεχίζουν την επιτυχία στο πλέον στέκι τους, το Baraonda music hall.

Θεοφάνους και Χατζηνάσιος - Baraonda music hall

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιώργος Θεοφάνους και οι υπέροχοι ερμηνευτές τους, μετά από απαίτηση του κοινού συνεχίζουν στο Baraonda music hall την επιτυχημένη μουσική τους συνάντησή με τίτλο Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ…, κάθε Σάββατο για όλο το διάστημα του Φεβρουαρίου.

Με τραγούδια δικά τους, τραγούδια που αγαπήθηκαν και έγιναν επιτυχίες, οι δύο καταξιωμένοι συνθέτες , πίσω από το δικό του πιάνο ο καθένας, παρέα με την 10μελη ορχήστρα τους και 10 εξαιρετικές φωνές, επιμένουν σε έναν μουσικό διάλογο, με συνένοχους το κοινό που γεμίζει το Baraonda music hall.

Οι δύο καταξιωμένοι συνθέτες, θα συνεχίσουν αυτή την σπάνια και υψηλής καλλιτεχνικής αξίας συνάντηση, με εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στην Κύπρο.

Έχοντας στις αποσκευές τους τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο και αγαπήθηκαν αλλά και σημερινές επιτυχίες, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, σε ένα κλίμα παρέας, καταχειροκροτούνται από ένα κοινό που απολαμβάνει αυτή τη συνεργασία.

Στην παρέα τους προστέθηκε και η υπέροχη Πένυ Μπαλτατζή, η οποία φέρνει το δικό της προσωπικό ύφος στο πρόγραμμα και την οποία γνωρίσαμε στην συνεργασία της με τους The Swingin’ Cats.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, είναι εδώ, στο ατμοσφαιρικό Baraonda music hall κι αφηγούνται με τα τραγούδια τους, ΠΩΣ… Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΣ τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία..

Μαζί τους οι ταλαντούχοι ερμηνευτές: Ζωή Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλλια Σωμμαράκη, Αντώνης Φωκάς, Φώτης Παπαζήσης και Μαίρη Στεφανάκη.

Στο ιδιαίτερο στιγμιότυπο της έναρξης συμμετέχουν ο τενόρος Αλέξανδρος Χαζάπης, ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης, οι σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου και Ρενίσα Λάκα. Την μουσική διεύθυνση έχει ο Ντίνος Γιωργούντζος.

Θεοφάνους και Χατζηνάσιος στο Baraonda Music Hall κάθε Σάββατο

Ώρα έναρξης: 23:00
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 6441778

Σχόλια