Τάμτα
Η Τάμτα μίλησε στο περιοδικό Εγώ!Weekly και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις στιλιστικές της επιλογές.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θεωρεί πως κάποια στιγμή το παράκανε με τις εκκεντρικές εμφανίσεις της, η ίδια δηλώνει:
“Όχι εγώ. Ίσως κάποιοι έδωσαν τότε περισσότερη σημασία από όσο έπρεπε στο στυλ μου και όχι στη φωνή μου. Δεν λέω ότι δεν έχω κάνει «λάθη» με τους στιλιστικούς πειραματισμούς μου, αλλά αυτό είναι και υγιές και δημιουργικό… Αρκεί να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.”

Παράλληλα, δήλωσε πως η εμφάνισή παίζει ρόλο στην ποπ μουσική σκηνή, που η ίδια εκπροσωπεί, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτή.

“Ένας καλλιτέχνης πρέπει να εξελίσσεται συνεχώς και ο χρόνος είναι ένας παράγοντας που το καθορίζει αυτό. Φυσικά υπάρχουν παραδείγματα από παγκοσμίου φήμης σταρ που εξακολουθούν να έχουν πολύ νεανική εικόνα ακόμα και σε μεγάλη ηλικία και συνεχίζουν να είναι πολύ αγαπητοί. Η Madonna, π.χ., στα 60 της βγαίνει ακόμη στη σκηνή με κορμάκι.”

Η Τάμτα, όμως, θα έβγαινε στα 60 της με κορμάκι;
“Εξαρτάται από το πώς φαίνεσαι και κυρίως από το πώς νιώθεις. Δεν έχει να κάνει με τα νούμερα που αναγράφονται στην ταυτότητα. Για να είμαι ειλικρινής ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε στόχος ούτε όνειρο μου. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω στην τρέλα και στην εξέλιξη ταυτόχρονα του ανθρώπου, αλλά και στην ωριμότητα που έρχεται με τις εμπειρίες που αποκτάμε. Πάντα είχα όρεξη να πειραματίζομαι στη μουσική, αλλά, όσο περνά ο καιρός, αυτό δυναμώνει.”

Σχόλια