Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε το απίθανο περιστατικό που της συνέβη στις οντισιόν του So you think you can Dance.

Κουμπάρα σε gay γάμο η Φουρέιρα

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν:

“Στις οντισιόν μας είχε έρθει ένα παλικάρι που ήταν go go boy, κάτι που δεν ήξερα τι ήταν… Έκανε στριπτίζ κι εγώ δεν ήξερα τι ήταν το go go boy. Του είπα να μη νιώθει άσχημα που κάνει στριπτίζ, αν αυτό τον εκφράζει και περνάει καλά. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή”.

“Κάποιος που είχε έρθει και είχε πλάκα και δεν ήξερε να χορεύει και ο τρόπος που χόρεψε ήταν αστείος, προσπαθούσα να μη γελάσω, γιατί δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν.

Πολλές φορές όμως γελούσα με κάποιο περιστατικό, όπως με κάτι που είχε γράψει ο Κωνσταντίνος για μένα. Έχει τύχει να έχουν περάσει τέσσερις διαγωνιζόμενοι, άντρες και γυναίκες, και να κοιτάζουν έντονα μόνο τον Κωνσταντίνο στα μάτια, ενώ χορεύανε. Τότε του γράφω στο χαρτάκι: «Αυτή σε θέλει» κι εκείνος μου έγραφε αστεία. Δεν έτυχε ποτέ να μας πουν να περάσουμε κάποιον.

Μπορεί να έχει τύχει να μας πουν ότι αυτό το παλικάρι ή αυτή η κοπέλα έχει μια πονεμένη ιστορία κι αν δεν είναι καλός ή καλή, να μην τον πληγώσουμε, εν¬νοώ να μην είμαστε σκληροί. Πέρασα άνθρωπο που δεν χόρευε ωραία, αλλά είχε ωραία ενέργεια”.

Σχόλια